Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Срок на годност
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Срок на годност 
Зех си глутамин и креатин български щот не продават други , и гледам етикета срока на годност пише , че е изминал с 2-3 месеца някаде, въпроса ми е дали мога да ме увредят или да ли ще имат някакъф ефект че да знам дали да ги върна . зех ги от друг град ..

<><>><<> Не Ми ОбиЖдАй ПодПиса И АвАТаРа .>..>.,.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger

Отговорете с цитат
Мнение Re: Срок на годност 
godliketeam написа:
Зех си глутамин и креатин български щот не продават други , и гледам етикета срока на годност пише , че е изминал с 2-3 месеца някаде, въпроса ми е дали мога да ме увредят или да ли ще имат някакъф ефект че да знам дали да ги върна . зех ги от друг град ..

Върни го като е минал срока.

Мнение  
погледни пак да не е произведен преди 2-3 месеца, защото има на някои пише дата на прозводство само

Мнение  
Немзз..
Пише годен до ...., дата е стара !

<><>><<> Не Ми ОбиЖдАй ПодПиса И АвАТаРа .>..>.,.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети