Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Ставали тая програма
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
колело не карам много некаде около 10 мин не повече, с високо темпо некаде 70 км/ч ващам Laughing Laughing отскоро смених режима на ядене не ям много сладко( на ден само по 1 вафла или нещо подобно !, щот ми става лошо без сладко Laughing Laughing ) газирано не пиа отдавна.

<><>><<> Не Ми ОбиЖдАй ПодПиса И АвАТаРа .>..>.,.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger

Отговорете с цитат
Мнение  
2 пъти коре, 4 пъти кардио в седмицата, тва е истината, шредполагам че всеки би се съгласил.Корема е както всички останали мускулни групи,което значи че и на него му трябват около 72 часа почивка(3 дни).

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Един ТЪп въпрос Laughing Laughing Laughing Laughing Какво е точно това кардио че от много време се чудя това не е ли нещо като да караш колело аеробика нещо такос ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
бягане(обикн0вено или на пътечка Laughing ) или каране на велоаргометър.В една друга тема спорихме дали и карането на колело се отнася към кардио тренировките и стигнахме до извода че ако искаш да правиш кардио с колело вземи да качваш някво нагорнище, а като се връщаш по надолнището го бутай Laughing Laughing Laughing(тва е в кръга на шегата)

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Отговорете с цитат
Мнение  
ма в наща фитнес зала няма пътечка за бягане има само колелооо некфо за задни части и некфо подобно на колело с рацете се фаща6 и с краката също нещо подобно Gives thy a finger Gives thy a finger Gives thy a finger Gives thy a finger

Отговорете с цитат
Мнение  
тва е велоаргометър...на тва е кардиото ще Gives thy a finger

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите