|
Страница 2 от 3
|
| Автор |
Съобщение |
dreamer7
Потребител
|
Guniteam, на 15 си и вече си толкова амбициран - това е много похвално. Ами аз тези 30 ги направих наведнъж, утре ще опитам да увелича. Преди време, когато ходех на фитнес - това беше само за 1 месец, ми казаха, че имало някакъв Л-карнитин, от който съм щяла много бързо да сваля много кг. Но не ми го препоръчвали, защото вредял на черния дроб. Имате ли представа дали е така и дали наистина вреди и как се казва точно продукта?
|
| Сря Фев 13, 2008 4:14 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
guniteam
Потребител
|
dreamer7 написа:Guniteam, на 15 си и вече си толкова амбициран - това е много похвално. Ами аз тези 30 ги направих наведнъж, утре ще опитам да увелича. Преди време, когато ходех на фитнес - това беше само за 1 месец, ми казаха, че имало някакъв Л-карнитин, от който съм щяла много бързо да сваля много кг. Но не ми го препоръчвали, защото вредял на черния дроб. Имате ли представа дали е така и дали наистина вреди и как се казва точно продукта?
дай си скaипа да ти обесня !
| Сря Фев 13, 2008 4:18 pm |
|
 |
stankida
Потребител
|
guniteam написа:dreamer7 написа:Guniteam, на 15 си и вече си толкова амбициран - това е много похвално. Ами аз тези 30 ги направих наведнъж, утре ще опитам да увелича. Преди време, когато ходех на фитнес - това беше само за 1 месец, ми казаха, че имало някакъв Л-карнитин, от който съм щяла много бързо да сваля много кг. Но не ми го препоръчвали, защото вредял на черния дроб. Имате ли представа дали е така и дали наистина вреди и как се казва точно продукта? дай си скaипа да ти обесня !
като за начало този които ти го е казал си е нямал на представа за какво става на въпрос от л-карнитина няма вреда,но не очаквай кои знае какво от него..guniteam изглежда е решил да ти помага  но за да си сигорна че всичко е правелно после напиши и тук какво ти е препоръчал
|
| Сря Фев 13, 2008 4:38 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
stankida написа:guniteam написа:dreamer7 написа:Guniteam, на 15 си и вече си толкова амбициран - това е много похвално. Ами аз тези 30 ги направих наведнъж, утре ще опитам да увелича. Преди време, когато ходех на фитнес - това беше само за 1 месец, ми казаха, че имало някакъв Л-карнитин, от който съм щяла много бързо да сваля много кг. Но не ми го препоръчвали, защото вредял на черния дроб. Имате ли представа дали е така и дали наистина вреди и как се казва точно продукта? дай си скaипа да ти обесня !
като за начало този които ти го е казал си е нямал на представа за какво става на въпрос от л-карнитина няма вреда,но не очаквай кои знае какво от него..guniteam изглежда е решил да ти помага но за да си сигорна че всичко е правелно после напиши и тук какво ти е препоръчал 
На едно момиче от този форум съм помагал вече и ако искате я попитаите Отслабва мн яко "Ann Felly" се пише ! Ако искаш и на тебе да ти помогна със саветчета и тем подобни дай скаип
| Сря Фев 13, 2008 4:50 pm |
|
 |
stankida
Потребител
|
guniteam написа:stankida написа:guniteam написа:dreamer7 написа:Guniteam, на 15 си и вече си толкова амбициран - това е много похвално. Ами аз тези 30 ги направих наведнъж, утре ще опитам да увелича. Преди време, когато ходех на фитнес - това беше само за 1 месец, ми казаха, че имало някакъв Л-карнитин, от който съм щяла много бързо да сваля много кг. Но не ми го препоръчвали, защото вредял на черния дроб. Имате ли представа дали е така и дали наистина вреди и как се казва точно продукта? дай си скaипа да ти обесня !
като за начало този които ти го е казал си е нямал на представа за какво става на въпрос от л-карнитина няма вреда,но не очаквай кои знае какво от него..guniteam изглежда е решил да ти помага но за да си сигорна че всичко е правелно после напиши и тук какво ти е препоръчал  На едно момиче от този форум съм помагал вече и ако искате я попитаите Отслабва мн яко "Ann Felly" се пише ! Ако искаш и на тебе да ти помогна със саветчета и тем подобни дай скаип 
 хах айде само да не се надхвалваме целта е да помогнем на момичето,а за това колко хора си помогнал бади сигорен,че са по-малко от колкото аз...
|
| Сря Фев 13, 2008 5:06 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
stankida написа:guniteam написа:stankida написа:guniteam написа:dreamer7 написа:Guniteam, на 15 си и вече си толкова амбициран - това е много похвално. Ами аз тези 30 ги направих наведнъж, утре ще опитам да увелича. Преди време, когато ходех на фитнес - това беше само за 1 месец, ми казаха, че имало някакъв Л-карнитин, от който съм щяла много бързо да сваля много кг. Но не ми го препоръчвали, защото вредял на черния дроб. Имате ли представа дали е така и дали наистина вреди и как се казва точно продукта? дай си скaипа да ти обесня !
като за начало този които ти го е казал си е нямал на представа за какво става на въпрос от л-карнитина няма вреда,но не очаквай кои знае какво от него..guniteam изглежда е решил да ти помага но за да си сигорна че всичко е правелно после напиши и тук какво ти е препоръчал  На едно момиче от този форум съм помагал вече и ако искате я попитаите Отслабва мн яко "Ann Felly" се пише ! Ако искаш и на тебе да ти помогна със саветчета и тем подобни дай скаип 
хах айде само да не се надхвалваме целта е да помогнем на момичето,а за това колко хора си помогнал бади сигорен,че са по-малко от колкото аз...
ама мене тфа не ма интересува ле мене ма интересува Маиката да и помогна това го казах за да не се срамува да си даде скаипа и да не си мисли че няма да и помогна
| Сря Фев 13, 2008 5:10 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Момчета, не спорете излишно, няма смисъл-наистина сме тук , за да си помагаме и ако има спорове, нека да са полезни и по темата
Ако съветът ми не е достатъчен, ето ви правилника:
1.4 Не се разрешават лични дискусии в темите, това става чрез личните съобщения.
|
| Сря Фев 13, 2008 5:15 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
|
| Сря Фев 13, 2008 5:22 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
dreamer7 да деде скаип да и обесня подробно за л -картнитина за опражненията за всичко което я интересува
| Сря Фев 13, 2008 5:26 pm |
|
 |
dreamer7
Потребител
|
guniteam, в момента имам проблем със скайпа. Ако искаш, за да не раздуваме темата тук ,ми пиши на лични.
|
| Сря Фев 13, 2008 5:32 pm |
|
 |
stankida
Потребител
|
|
| Сря Фев 13, 2008 5:40 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
guniteam написа:dreamer7 написа:Guniteam, на 15 си и вече си толкова амбициран - това е много похвално. Ами аз тези 30 ги направих наведнъж, утре ще опитам да увелича. Преди време, когато ходех на фитнес - това беше само за 1 месец, ми казаха, че имало някакъв Л-карнитин, от който съм щяла много бързо да сваля много кг. Но не ми го препоръчвали, защото вредял на черния дроб. Имате ли представа дали е така и дали наистина вреди и как се казва точно продукта? дай си скaипа да ти обесня !
А защо не и обясниш тука , нали форума е затова . Кажи каквото има да и казваш и с колегите ще го обсъдим и допълним ако има нещо за допълване
|
| Сря Фев 13, 2008 5:48 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
JAKI написа:guniteam написа:dreamer7 написа:Guniteam, на 15 си и вече си толкова амбициран - това е много похвално. Ами аз тези 30 ги направих наведнъж, утре ще опитам да увелича. Преди време, когато ходех на фитнес - това беше само за 1 месец, ми казаха, че имало някакъв Л-карнитин, от който съм щяла много бързо да сваля много кг. Но не ми го препоръчвали, защото вредял на черния дроб. Имате ли представа дали е така и дали наистина вреди и как се казва точно продукта? дай си скaипа да ти обесня !
А защо не и обясниш тука , нали форума е затова . Кажи каквото има да и казваш и с колегите ще го обсъдим и допълним ако има нещо за допълване 
щото така мн накъсано и разни тука са праат на разбирачи>>>>>а колкото до коремните преси > ще ги правиш пак по 30 на веднаж после почивка 5-10 мин и пак 30 коремни л-карнитина 20Мл.на ден ,,ще го пиеш преди трен " деиствието му траеше май ако греша някои да ме поправи обаче мисля че беше 15 часа .На един месец правиш по 4-5 дена почивка от л-карнитина
| Сря Фев 13, 2008 6:39 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
dreamer7, за Л-карнитин има много писано във форума. Горе , в дясно срещу теб, има търсачка за форума и можеш да намериш много неща. Има различни мнения и споделени неща.
Ето ти и статия от сайта: ТУК
Аз лично ползвам този Л-карнитин, други предпочитат на капсули - изборът е твой
|
| Сря Фев 13, 2008 8:42 pm |
|
 |
stankida
Потребител
|
guniteam написа:JAKI написа:guniteam написа:dreamer7 написа:Guniteam, на 15 си и вече си толкова амбициран - това е много похвално. Ами аз тези 30 ги направих наведнъж, утре ще опитам да увелича. Преди време, когато ходех на фитнес - това беше само за 1 месец, ми казаха, че имало някакъв Л-карнитин, от който съм щяла много бързо да сваля много кг. Но не ми го препоръчвали, защото вредял на черния дроб. Имате ли представа дали е така и дали наистина вреди и как се казва точно продукта? дай си скaипа да ти обесня !
извинявам се за offtopica но си го заслужи
А защо не и обясниш тука , нали форума е затова . Кажи каквото има да и казваш и с колегите ще го обсъдим и допълним ако има нещо за допълване  щото така мн накъсано и разни тука са праат на разбирачи>>>>>а колкото до коремните преси > ще ги правиш пак по 30 на веднаж после почивка 5-10 мин и пак 30 коремни л-карнитина 20Мл.на ден ,,ще го пиеш преди трен " деиствието му траеше май ако греша някои да ме поправи обаче мисля че беше 15 часа .На един месец правиш по 4-5 дена почивка от л-карнитина
незнам дали мен имаше предвид с това че съм се правил на разбирач,но по добре спри да дава6 коментари защотото няма нищо вярно в тях
1.почивката на месец за л-карнитина е минимум 10 дни
2.за какви 5-10 мин говориш (още от началото усетих че не правиш разлика между методиките за жени и мъже ,но 5-10 мин това никаде го нема)тренировката трябва да е интензивна хубаво жената не може прави много бройки това не е проблем като не може по 30 броики почва по 5 коремни на серия през 20 секунди и така докато почуства че вече не може ама дори да се напъне за коремна преса (дори тренировката да продължи 30 мин или повече при жените това не е от значение методиките при тях са съвсем различни това каде на нас ни се вижда много за тях е нормално)
3.абе пич каде си тръгнал да обеждаваш хората че с коремни преси ще си махнат мазнините и ще оформят коремите си (да си чул някои да е намалил мазнините на корема си от тях?надали ...нека ти обесня как стоят нещата по важност за да може6 да има6 хубав и оформен корем
1.Диета
2.Кардио
3.Тренировка на пресата(та забеляза ли за какво ти говоря )диетата и кардиото е наи-важното а тренките за корем идват чак след тях... а и прочетох ти всички мнения каде си изписал до сега та не говори кои е разбирач и кои не защото ти не си този които може го прецени
|
| Чет Фев 14, 2008 12:20 am |
|
 |
|
|
В момента е: Нед Юли 06, 2008 2:18 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 2 от 3
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|