Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Стегнато коремче
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Стегнато коремче 
Здравейте, ето го и моят проблем: Преди 2 месеца родих второто си дете и ако в момента направят конкурс за най-"анти"фитнес коремче, със сигурност ще взема първото място. Изглеждам ужасно, но за съжаление нямам възможност да ходя на фитнес, защото няма кой да ми гледа бебето. Също и не разполагам с фитнес уреди вкъщи. Решила съм да правя коремни преси, но незнам нито как точно е правилно да се правят, нито по колко на ден. Дали някой може да ми обясни как е правилно да се правят - с изправяне догоре или къси - колкото да се усети напрежение. А също и къде да се държат ръцете - зад тила или до тялото, а краката свити или на пода? Извинявам се за непрофесионалното обяснение, но незнам как точно да го опиша. И най-вече искам да попитам, за да ми служи като стимул, ако съм редовна, правя ги всеки ден, след колко време - месеци, години - ще направя стегнато коремче? А след колко ще се види първият резултат? Тези 2 неща са важни за мен, за да съм още по-стимулирана. Също така искам да започна да пия и Л-карнитин, бихте ли ми препоръчали какъв точно да си взема - марка, доза и т.н. и откъде? Тук в сайта има няколко вида, доколкото видях, кой е най-подходящ за мен? Благодаря ви предварително за отговорите!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
значи за л-карнитина след всеки месец прави по 10-15 дена почивка,, защото организма привиква! На P&B е хубав течния и е сравнително ефтин ако нямаш излишни пари не си зимаи вносен...значи щом като не можеш да ходиш на фитнес
всяка сутрин пиеш на гладно л-креатина и 15 мин след това отива6 с детето на разходка(таман ще го ползва6 кат тежест Wink )сащо така 15 мин преди пресите пак,вечер преди лягане сащо можеш зимаш л-карнитин,но зависи от метаболиза ти дали ще има ефект
за коремните преси ем прави ги през ден но от тях не очакваи свалиш корема...сваляне само с диетка(нвд) даи ми някаква информация от типа-години,кг,височина,какво ядеш по принцип но нз ще почета малко че нз никога не съм правил нвд на жена каде на скоро е имала дете) честно казано бих ти препоръчал да идеш при някои фитнес инструктор че така по нета може стане убъркване ..)

Последната промяна е направена от stankida на Вто Фев 12, 2008 6:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение Мама rulzzzzz 
Ами прави коремни преси.Лягаш на леглото задаслжително на леглото краката испънати ръцете хванати зад вратът и започваш на правиш пресите "свиваш се "на пред . Друго опражнение : Заставаш права ръцете на любовните дражки и почваш като махало на часовник на страни не на пред на страни! Л-карнитин ще си купиш на еXPlode и ще го пиеш тъка една къпачка от ботилката на карнитина 15 мин.преди да започнеш да тренирашНе те знам колко коремни ще издаржиш да правиш демек колко серии по колко повторения но ще дам пример с мене 200 коремни 4серии по 50 повторения има ефект. Razz ще правиш колкото можеш и не се предавай.Сега се сещам че може и да скачаш на въже Laughing

Anadrol, Deca, Наlotestin, Durabolin, Anavar, Maxibolin, Nilevar, Stromba, Primobolan
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Виж тук. Упражненията се правят вкъщи, на пръв поглед са лесни, но са ефективни.
Но и аз мисля, че без диета няма да стане. Не пишеш дали кърмиш още, ако още кърмиш , изчакай с Л-карнитина.
Колкото до въпроса за колко време ще имаш стегнато коремче Very Happy , зависи от теб.Нали това е второ дете, как се справи първия път? Спомни си Very Happy Сега като се затопли=количката, бебчо и дълги раходки Very Happy ,качествена храна, а фитнесът вкъщи ти е гарантиран навярно Very Happy
Сетих се и за следното: гел с Л-карнитин на Explode -мажеш сутрин и вечер (най-добре след душ), аз лично съм доволна от ефекта.
ВИЖ

Отговорете с цитат
Мнение  
ако все още кърмиш послушам Мария (всичко което се пие и яде преминава в кърмата)

Отговорете с цитат
Мнение Благодаря за отговорите! 
Stankida, на 31год. съм, 163см, 71 Shocked кг. Обичам да ям всичко, не мога да преценя кои храни са ми любими. Но има друг проблем при мен - от храна по-лесно мога да се откажа, но от алкохол...... Иначе вече не кърмя. Не пуша. Мама Рулз, ти от колко време тренираш, че правиш по толкова много преси? Аз утре ще опитам да видя до колко ще ги докарам и ще ти пиша. И кажи за колко време оформи мускул на корема с тези 200 на ден? Мария, да ти кажа, понеже питаш - след първото раждане не успях да стегна корема, само отслабнах - а между двете има разлика, нали. Аз и много слаба да стана пак ще си имам коремна тлъстинка, която сега искам да махна и да направя мускул. Има по-пълни хора, но с равен корем и по-слаби с тлъстини на корема.

Отговорете с цитат
Мнение Guniteam, извинявай, 
обърках ти името. Помислих, че ника ти е mama rulzzz.

Отговорете с цитат
Мнение Re: Благодаря за отговорите! 
dreamer7 написа:
Stankida, на 31год. съм, 163см, 71 Shocked кг. Обичам да ям всичко, не мога да преценя кои храни са ми любими. Но има друг проблем при мен - от храна по-лесно мога да се откажа, но от алкохол...... Иначе вече не кърмя. Не пуша. Мама Рулз, ти от колко време тренираш, че правиш по толкова много преси? Аз утре ще опитам да видя до колко ще ги докарам и ще ти пиша. И кажи за колко време оформи мускул на корема с тези 200 на ден? Мария, да ти кажа, понеже питаш - след първото раждане не успях да стегна корема, само отслабнах - а между двете има разлика, нали. Аз и много слаба да стана пак ще си имам коремна тлъстинка, която сега искам да махна и да направя мускул. Има по-пълни хора, но с равен корем и по-слаби с тлъстини на корема.

значи може да е детско ама ако обещаеш да не пиеш или ако пиеш нека е 200гр винце на ден ще ти напиша диетката(нвд)
инак с тоя алкохол никога нема стане и само ще съм си загубил времето.

Отговорете с цитат
Мнение  
бес цигари бес алкохол Shocked !.тренирам от 1 година и нещо за това ги правя по 200 коремни и 200 лицеви в дните които не сам вав фитнеса .А на тебе ти трябват само коремните ще правиш колкото можеш .За мене лично няма болка и съм изпадал сам вав такава омора че не сам могал да отида от единия до другия уред вав фитнеса и сам се прибирал подпираики се .Имал сам страшни болки вав мускулите и всякакви за повечето хора нечовешки историии и бих казал че 500 лицеви са малко мамче запомни една поговорка без болка няма победаНе сам химик не садете по аватара ми!

Anadrol, Deca, Наlotestin, Durabolin, Anavar, Maxibolin, Nilevar, Stromba, Primobolan
Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Ама за колко алкохол става дума тук Very Happy , 50 грама водка например не са толкова страшно нещо Very Happy
dreamer7, тези млади момчета ще те уморят с толкова много коремни преси (не съм им фенка) Very Happy , дано се справиш. Мъжете много,много не признават масажа, но аз от личен опит знам, че добавен към спорт + диета+ Л-карнитин помага. Атака по всички фронтове Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Guniteam, опитах с коремните, но малко ме е срам да кажа колко направих - само 30. Явно от бременността коремните мускули много са ми отслабнали. А да те питам - направих ги, както казваш - на леглото, но когато опитах на земята, не можах да направя и една, защо така се получи и дали е правилно на земята да се правят? Stankida, ами аз, както казва Мария, пийвам по 50-100 гр, не повече, но просто от скука и защото не се занимавам с нищо друго. Мисля, че ако започна сериозно да тренирам, алкохолът няма да ми липсва, ще бъда ангажирана с друго. Така, че ако имаш желание, ми напиши диета. Мария, да те питам, ти инструктор ли си или само се занимаваш с фитнес? На колко години си и отколко време тренираш?

Отговорете с цитат
Мнение  
dreamer7 написа:
Guniteam, опитах с коремните, но малко ме е срам да кажа колко направих - само 30. Явно от бременността коремните мускули много са ми отслабнали. А да те питам - направих ги, както казваш - на леглото, но когато опитах на земята, не можах да направя и една, защо така се получи и дали е правилно на земята да се правят? Stankida, ами аз, както казва Мария, пийвам по 50-100 гр, не повече, но просто от скука и защото не се занимавам с нищо друго. Мисля, че ако започна сериозно да тренирам, алкохолът няма да ми липсва, ще бъда ангажирана с друго. Така, че ако имаш желание, ми напиши диета. Мария, да те питам, ти инструктор ли си или само се занимаваш с фитнес? На колко години си и отколко време тренираш?

0. На гладно сутрин едно кафе –разходка 10 мин след кафето
1. час след тва 50 грама овесени ядки в обезмаслено прясно мляко - 50 до 100 макс мл + 2-3 белтъка (без желтъци)
2. 3 часа след тва - 100 грама пилешко филе + 50 грама ориз ( ако можеш намери кафяв ориз - има го в големите магазини най-често )
3. 3 часа след тва 100 грама пилешко филе + зелена салата
4. 3 часа след тва 100 грама пилешко филе + зелена салата
5. 3 часа след тва 5-6 белтъка (без желтъци)

да речем че ставаш в 8 пиеш кафе и 10 мин след това си на расходка! В 9 ти е първото хранене
2-то в 12
третото в 3
четвъртото в 6
и петото в 9
пий повечко вода около 3 до 4 литра , тя пречиства организма от токсини - ще ходиш често на тоалетна но ще има по бързо резултата - помага и за премахването на подкожната вода (правите по подпухнала..)
тренировките ги почни леко като постепенно увеличаваи трудноста(не гони рекорди при теб целта е да продължават по дълго и с по голяма интензивност ) въглехидрати не трябва да има след 18.00чеса както виждаш съм ти ги спрял още в 12
л-карнитина го пии как ти казах 20 минутки преди тренировка и вечер преди сън
ако правиш всичко което ти казвам ще успееш инак само ще си губиш времетъо алкохол-никакъв (само вино и то в омерени количества) един ден в седмицата яш каквото ти се яде (ма не да се натъпкаш)но до 18 4еса след 18 ядеш това което през другите дни ...
ми това е от мен успех Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря ти, Stankida! Ще опитам диетата. Малко ще ми е трудно с водата, защото аз по принцип не пия въобще вода, най- много по 1-2 чаши на ден, но ще увелича. На теб също желая успех!

Отговорете с цитат
Мнение  
Не съм инструктор Very Happy , иначе имам много дълъг стаж около фитнес маниаци Very Happy, а ходя любителски на тренировки -за приличен вид

Отговорете с цитат
Мнение  
ако си правила 30 на веднъж добре .Ако общо от сички серии си напраила 30 лошо .Продалжаваи обаче каквото и да е .и на земята няма да ги правиш че кръста щи отиде не се отказваи ще свикнеш .Ас например мн се затруднявах да скачам на въже сега мога да избягам цяла гренба база 5 км докато скачам на въже супер мн са нервих като не можех ама са озорих малко и потрагна .Знам че жените сте нежни Cool същества ама дай си малко зор
Wink Не се предаваи продалжаваи свиква се .Ас не говора на тоа дет духа може да съм на 15години ама не си поплювам .

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети