Здравеите следя от известно време под форума за стероидите за сваляне никога не съм взимал никакви силни вещества освен екдистил но тои се води натурален питането ми е дали да взема стероиди за изчистването по точно Кленбутерол не искам да взимам стероиди за качване все още само за орелефяване и после ще мина пак на качване с натурални продукти
Благодаря
Съб Юни 07, 2008 5:19 pm
Administrator
aGGeSSive` Модератор
Местожителство: В залата
Re: Стероиди за сваляне
vankatamen написа:
Здравеите следя от известно време под форума за стероидите за сваляне никога не съм взимал никакви силни вещества освен екдистил но тои се води натурален питането ми е дали да взема стероиди за изчистването по точно Кленбутерол не искам да взимам стероиди за качване все още само за орелефяване и после ще мина пак на качване с натурални продукти
Благодаря
наи добре направи цикъл с метанче малко маса пък детаилите ще ги праиш пролетта
Съб Юни 07, 2008 6:18 pm
vankatamen Потребител
Ама аз неискам да качвам а да сваля мазнинана да остане само мускула имам си мускули и искам релеф да изглеждам по хубаво много ми е трудно да сваля само с НВД и карнитин затова
за качване имам много време просто искам да знам дали от тозо цикъл за свалян ще ми подеиства към по нантатъчното качване (добавките да не вършат тази работа каквото вършата сега да не ми деистват толкова)
Съб Юни 07, 2008 6:44 pm
aGGeSSive` Модератор
Местожителство: В залата
кажи режим добавки абе всичко може там да е проблема
Съб Юни 07, 2008 10:17 pm
maria Модератор
Кленбутеролът е бета- миметик, а не стероид. Това, че е лекарствен продукт, не го прави автоматично стероид.
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
Съб Юни 07, 2008 10:19 pm
vankatamen Потребител
maria написа:
Кленбутеролът е бета- миметик, а не стероид. Това, че е лекарствен продукт, не го прави автоматично стероид.
а значи може да се закупи свободно
това имах предвид ще деистват ли добавките после така както преди цикъла или стрували си
В момента е: Пон Дек 01, 2008 10:55 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети