Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Стероиди за сваляне
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Стероиди за сваляне 
Здравеите следя от известно време под форума за стероидите за сваляне никога не съм взимал никакви силни вещества освен екдистил но тои се води натурален питането ми е дали да взема стероиди за изчистването по точно Кленбутерол не искам да взимам стероиди за качване все още само за орелефяване и после ще мина пак на качване с натурални продукти Very Happy
Благодаря

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Стероиди за сваляне 
vankatamen написа:
Здравеите следя от известно време под форума за стероидите за сваляне никога не съм взимал никакви силни вещества освен екдистил но тои се води натурален питането ми е дали да взема стероиди за изчистването по точно Кленбутерол не искам да взимам стероиди за качване все още само за орелефяване и после ще мина пак на качване с натурални продукти Very Happy
Благодаря

наи добре направи цикъл с метанче малко маса пък детаилите ще ги праиш пролетта

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Ама аз неискам да качвам а да сваля мазнинана да остане само мускула имам си мускули и искам релеф да изглеждам по хубаво много ми е трудно да сваля само с НВД и карнитин затова

за качване имам много време просто искам да знам дали от тозо цикъл за свалян ще ми подеиства към по нантатъчното качване (добавките да не вършат тази работа каквото вършата сега да не ми деистват толкова)

Отговорете с цитат
Мнение  
кажи режим добавки абе всичко може там да е проблема

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Кленбутеролът е бета- миметик, а не стероид. Това, че е лекарствен продукт, не го прави автоматично стероид.

Мнение  
maria написа:
Кленбутеролът е бета- миметик, а не стероид. Това, че е лекарствен продукт, не го прави автоматично стероид.

а значи може да се закупи свободно Rolling Eyes

това имах предвид ще деистват ли добавките после така както преди цикъла или стрували си

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети