Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Сто баби , хилаво бебе
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Сто баби , хилаво бебе 
Здравейте.Неска едни от фитнеса ми казаха че трябва да ходя 6 месеца на фитнес да правя кръгово,а аз го правих 2 седмици и почнах програма фитнес инструктора така ми каза.Правя 1ви ден гърди 2ри ден почивка 3ти ден гърди 4ти ден почивка 5ти ден почивка 6ти ден рамо и трапец и 7ми ден ръце(тези дни имам свободно време).Също така един ми каже че веднага мога да почвам да правя маса друг ми каже че трябва кръгово няколко месеца Sad нз кой да слушам.Естествено тръгнах по съветите на фитнес инструктора и той ми каза от начало да почна по 10-12 повторения.Днес ми е четвърта седмица и намалих повторенията с 2-3 и увеличих килограмите малко това правилно ли е или трябва още да си карам с по 10-12 повторения.На 15 години съм 57-58 кг и 175 см. Question

Отговорете с цитат
Мнение  
ако целиш маса си прави 6-8 до 10 макс.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Тоя инструктор можеш да го застреляш Laughing

Мнение  
Значи от това което казвате разбирам че след 2 седмици кръгово може да се почне програма за маса и не трябва да се почва от 10-12 повторения а по 6-8 на малките мускулни групи и по 8-10 на големите мускулни групи ?

Мнение  
1 ден ти е гърди трети пак,гърба и краката въобще не ги правиш.Хаиде за корема ок и аз не го правя често.След 2 седмици си почнал програма ами трябва да тренираш поне 3 месеца кръгово за да можеш да свикнеш с натоварването и едва тогава почваш с програмите.Първо повторенията са ти от 10-12 и като почнеш с програма за маса тогава намаляваш бройките на повторенията.Така мисля че е правилно за мене

Отговорете с цитат
Мнение  
Извинявайте ама какво е това идиотско заглавие на тема!?!?! Shocked

Мнение  
според мен даже е мн.добро Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
опа грешка 3ти ден правя гръб а не гърди Very Happy крака не правя, аа за заглавието мисля че е подходящо.

Мнение  
alien написа:
опа грешка 3ти ден правя гръб а не гърди Very Happy крака не правя, аа за заглавието мисля че е подходящо.

Би ли обяснил причината поради която не правиш крака и корем!?

Мнение  
RockyBalboa написа:
alien написа:

Би ли обяснил причината поради която не правиш крака и корем!?

мисля,че няма да може Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
крака не правя защото тренирам футбол,а корем правя след всяка тренировка

Мнение Re: 100 баби хилаво дете 
alien написа:
Здравейте.Неска едни от фитнеса ми казаха че трябва да ходя 6 месеца на фитнес да правя кръгово,а аз го правих 2 седмици и почнах програма фитнес инструктора така ми каза.Правя 1ви ден гърди 2ри ден почивка 3ти ден гърди 4ти ден почивка 5ти ден почивка 6ти ден рамо и трапец и 7ми ден ръце(тези дни имам свободно време).Също така един ми каже че веднага мога да почвам да правя маса друг ми каже че трябва кръгово няколко месеца Sad нз кой да слушам.Естествено тръгнах по съветите на фитнес инструктора и той ми каза от начало да почна по 10-12 повторения.Днес ми е четвърта седмица и намалих повторенията с 2-3 и увеличих килограмите малко това правилно ли е или трябва още да си карам с по 10-12 повторения.На 15 години съм 57-58 кг и 175 см. Question

Тези от разбирачи от фитнеса можеш спокойно да ги застреляш, както вика RockyBalboa Wink Кръговото се прави някъде две седмици, за да свикнеш с упражненията и натоварванията. Минаваш си вече на програма, всеки ден отделна мускулна група ще тренираш... Какво е това два дена гърди? Shocked Rolling Eyes Ами гръб и останалите?
Има изготвени програми за всяка мускулна група в сайта, поразрови се и започни да ги правиш. Успех!

Отговорете с цитат
Мнение  
не правя 2 пъти гърди бе обаркал сам се на 3ти ден правя гръб и след всяка тренировка правя коремни преси и някои други упражнения за пресата.Но въпроса ми е мога ли след тези 2 седмици кръгово да почвам да правя маса и по колко повторения да правя.Фитнес инструктора ми вика още че е рано да почвам направо с 6-8-10 повторения а да правя 11-12 с по леки килограми и след време (няколко месеца) да намаля повторенията и да увелича килограмите.Не трябва ли да почна направо с 6-8 повторения за малките мускулни групи и 8-10 за големите ?

Мнение  
alien написа:
не правя 2 пъти гърди бе обаркал сам се на 3ти ден правя гръб и след всяка тренировка правя коремни преси и някои други упражнения за пресата.Но въпроса ми е мога ли след тези 2 седмици кръгово да почвам да правя маса и по колко повторения да правя.Фитнес инструктора ми вика още че е рано да почвам направо с 6-8-10 повторения а да правя 11-12 с по леки килограми и след време (няколко месеца) да намаля повторенията и да увелича килограмите.Не трябва ли да почна направо с 6-8 повторения за малките мускулни групи и 8-10 за големите ?

Започни с по 4 серий и 10/15 повторения като за начало, не много килограми, дигайги постепенно и тогава ще почнеш да намаляваш повторенията и серийте, но всепак да мине малко време Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
аха ясно мисля да карам 1-2 месеца с 10-12 повторения и след това да увелича колограмите и да намаля повторенията на 6-8-10

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети