| Автор |
Съобщение |
alien
Потребител
|
 Сто баби , хилаво бебе
Здравейте.Неска едни от фитнеса ми казаха че трябва да ходя 6 месеца на фитнес да правя кръгово,а аз го правих 2 седмици и почнах програма фитнес инструктора така ми каза.Правя 1ви ден гърди 2ри ден почивка 3ти ден гърди 4ти ден почивка 5ти ден почивка 6ти ден рамо и трапец и 7ми ден ръце(тези дни имам свободно време).Също така един ми каже че веднага мога да почвам да правя маса друг ми каже че трябва кръгово няколко месеца  нз кой да слушам.Естествено тръгнах по съветите на фитнес инструктора и той ми каза от начало да почна по 10-12 повторения.Днес ми е четвърта седмица и намалих повторенията с 2-3 и увеличих килограмите малко това правилно ли е или трябва още да си карам с по 10-12 повторения.На 15 години съм 57-58 кг и 175 см.
_________________ http://psp1.vndv.com/vote.php?id=722 <-- kick
|
| Чет Мар 20, 2008 6:47 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
deras
Потребител
|
ако целиш маса си прави 6-8 до 10 макс.
|
| Чет Мар 20, 2008 7:10 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Тоя инструктор можеш да го застреляш
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Мар 20, 2008 7:31 pm |
|
 |
alien
Потребител
|
Значи от това което казвате разбирам че след 2 седмици кръгово може да се почне програма за маса и не трябва да се почва от 10-12 повторения а по 6-8 на малките мускулни групи и по 8-10 на големите мускулни групи ?
|
| Чет Мар 20, 2008 7:59 pm |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
1 ден ти е гърди трети пак,гърба и краката въобще не ги правиш.Хаиде за корема ок и аз не го правя често.След 2 седмици си почнал програма ами трябва да тренираш поне 3 месеца кръгово за да можеш да свикнеш с натоварването и едва тогава почваш с програмите.Първо повторенията са ти от 10-12 и като почнеш с програма за маса тогава намаляваш бройките на повторенията.Така мисля че е правилно за мене
|
| Чет Мар 20, 2008 8:20 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Извинявайте ама какво е това идиотско заглавие на тема!?!?!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Мар 20, 2008 8:48 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
според мен даже е мн.добро
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Чет Мар 20, 2008 8:50 pm |
|
 |
alien
Потребител
|
опа грешка 3ти ден правя гръб а не гърди  крака не правя, аа за заглавието мисля че е подходящо.
|
| Чет Мар 20, 2008 8:52 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
alien написа:опа грешка 3ти ден правя гръб а не гърди крака не правя, аа за заглавието мисля че е подходящо.
Би ли обяснил причината поради която не правиш крака и корем!?
|
| Чет Мар 20, 2008 8:54 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
RockyBalboa написа:alien написа:опа грешка 3ти ден правя гръб а не гърди крака не правя, аа за заглавието мисля че е подходящо.
Би ли обяснил причината поради която не правиш крака и корем!?
мисля,че няма да може
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Чет Мар 20, 2008 8:56 pm |
|
 |
alien
Потребител
|
крака не правя защото тренирам футбол,а корем правя след всяка тренировка
|
| Чет Мар 20, 2008 9:15 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
 Re: 100 баби хилаво дете
alien написа:Здравейте.Неска едни от фитнеса ми казаха че трябва да ходя 6 месеца на фитнес да правя кръгово,а аз го правих 2 седмици и почнах програма фитнес инструктора така ми каза.Правя 1ви ден гърди 2ри ден почивка 3ти ден гърди 4ти ден почивка 5ти ден почивка 6ти ден рамо и трапец и 7ми ден ръце(тези дни имам свободно време).Също така един ми каже че веднага мога да почвам да правя маса друг ми каже че трябва кръгово няколко месеца нз кой да слушам.Естествено тръгнах по съветите на фитнес инструктора и той ми каза от начало да почна по 10-12 повторения.Днес ми е четвърта седмица и намалих повторенията с 2-3 и увеличих килограмите малко това правилно ли е или трябва още да си карам с по 10-12 повторения.На 15 години съм 57-58 кг и 175 см. 
Тези от разбирачи от фитнеса можеш спокойно да ги застреляш, както вика RockyBalboa  Кръговото се прави някъде две седмици, за да свикнеш с упражненията и натоварванията. Минаваш си вече на програма, всеки ден отделна мускулна група ще тренираш... Какво е това два дена гърди?  Ами гръб и останалите?
Има изготвени програми за всяка мускулна група в сайта, поразрови се и започни да ги правиш. Успех!
|
| Чет Мар 20, 2008 9:21 pm |
|
 |
alien
Потребител
|
не правя 2 пъти гърди бе обаркал сам се на 3ти ден правя гръб и след всяка тренировка правя коремни преси и някои други упражнения за пресата.Но въпроса ми е мога ли след тези 2 седмици кръгово да почвам да правя маса и по колко повторения да правя.Фитнес инструктора ми вика още че е рано да почвам направо с 6-8-10 повторения а да правя 11-12 с по леки килограми и след време (няколко месеца) да намаля повторенията и да увелича килограмите.Не трябва ли да почна направо с 6-8 повторения за малките мускулни групи и 8-10 за големите ?
|
| Чет Мар 20, 2008 9:38 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
alien написа:не правя 2 пъти гърди бе обаркал сам се на 3ти ден правя гръб и след всяка тренировка правя коремни преси и някои други упражнения за пресата.Но въпроса ми е мога ли след тези 2 седмици кръгово да почвам да правя маса и по колко повторения да правя.Фитнес инструктора ми вика още че е рано да почвам направо с 6-8-10 повторения а да правя 11-12 с по леки килограми и след време (няколко месеца) да намаля повторенията и да увелича килограмите.Не трябва ли да почна направо с 6-8 повторения за малките мускулни групи и 8-10 за големите ?
Започни с по 4 серий и 10/15 повторения като за начало, не много килограми, дигайги постепенно и тогава ще почнеш да намаляваш повторенията и серийте, но всепак да мине малко време
|
| Чет Мар 20, 2008 9:42 pm |
|
 |
alien
Потребител
|
аха ясно мисля да карам 1-2 месеца с 10-12 повторения и след това да увелича колограмите и да намаля повторенията на 6-8-10
|
| Чет Мар 20, 2008 10:16 pm |
|
 |
|
|