Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Стрии
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Стрии 
Здравийте,аз съм на 17г.и бях 117кг,но за горе-долу 2 месеца станах 99кг! и ми се появиха множество стрии по ръцете,под мишниците и корема!също така по ръцете и краката имам някакви малки ситни пъпчици!искам да ми кажете как мога да се оттърва от тези досадни стрии и пъпки,ако може някакви съвети,и начини за отстраняването им!ще съм благодарен ако ми помогнете!ако има нещу пишете ми на ЛС или на този маил-usa_galaxy@abv.bg!!!имайте предвид че ще трябва да сваля до 95кг,съобразете се и с това моля! Very Happy Exclamation Exclamation

1.10 Заглавия от рода на “помогнете”,"помощ”,"въпрос", “проблем”, “някой знае ли...”, “хелп..”, не са приемливи затова такива теми ще се модерират строго!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
тия стрии брат .. трудна работа Wink аз поне не съм чувал някои да ги е махнал .
може и да греша

Мнение  
Стрий не се махат!!! Можеш само да се предпазиш от тях с някой мазила и витамини!!! Пъпчиците вероятно са от претриване, за тях също има мазила.

Мнение  
Не отдавна претърпях ред контузии имах проблем със ставите, счупена ръка и един куп други простотии Exclamation Crying or Very sad Свалих към 20 кг. от месец се опитвам да възстановявам и баш тия стрий са ми болката Exclamation Sad Сега пия различни витамини за кожата и се мажа с разни кремчета. За сега не мога да кажа че има голям ефект но мисля че има подобрение. Rolling Eyes В аптеките могат да ти препоръчат разни медикаменти попитай там. По-принцип са ми казвали че ако стрийте не са побелели може да се избавиш поне от по-малките а големите да намалеят.

ем има няколко варянти
1.има козметика която ги заличава(ако са пресни говоря)
2.ако свалиш процента на мазнини в тялототи (така под4ти не се виждат)
3.при теб (само4ето не е такъв слу4ея )се започва приемане на б12(инжекцио) с фолиева кисилина (това в основния период)така че когато започнете да качвате или сваляте по рязко от части ще сте защитени
4.аа и наи-добрия вариян -лазерно отстраняване(по скъпо но е ефективно)

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети