Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Схема за пиене на кленбутерол .
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Схема за пиене на кленбутерол . 
Искам някои да ми напише някоя схема за пиене която да има ефект , но да не навреди защото клемботерола може да е опасен и когато се пие неправилно да доведе до тежки последици затова се обръщам към вас да ме просветлите малко

Отговорете с цитат
Мнение  
аз го пия така:
1. 1
2. 2
3. 3
4. 4
5. 5
6. 6

и така по 6 хапа до 15ти ден след 15ти ден 2 дена пиеш 2 почиваш по 6 хапа.Общо 1 месец ти е цикъла.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
На мен на времето ми препоръчаха в дват дена почивка дав зимам ефедрин,аспирин и кофеин. Кила свалях ама малко ме тресеше нервата и за малко да ме изгонят от вкъщи Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
sportigirl написа:
На мен на времето ми препоръчаха в дват дена почивка дав зимам ефедрин,аспирин и кофеин. Кила свалях ама малко ме тресеше нервата и за малко да ме изгонят от вкъщи Laughing

На мен са ми казвали ефедрин + кофеин + аспирин = амин . Много можеш да си прецакаш сърцето и нервната система с тази комбинация доакто клемботерола бил по - безопасен

Мнение  
ДА ! И така толко барзо ще се стопиш че ще ти останат само кокалите и ще се върнат супер бързо (зависи от организма де )

Отговорете с цитат
Мнение  
Cool

Последната промяна е направена от TrOfi на Вто Яну 29, 2008 11:37 am; мнението е било променяно общо 1 път
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Схващане на сърцето, малко особен термин Laughing Виж за сърдечен арест бях чувал

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети