Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Счупена ръка
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Счупена ръка 
Да ви питам ,значи лятото бях си счупил ръката доста жестоко (опеарции ала бала ....... ((кофти тръпка)) )бях в гипс 2 месеца и нещо.Счупена беше лявата ми ръка която по принцип не ми е силна ,а и това е 2рият път който я чупя другия беше 6 години преди това,та когато ми махнаха гипса все 1 нямах мускул ще кажеш само 1 кокалче ....... почнах да тренирам ръце що годе сега се пооправих но като правя за гарди и се усеща как лявата ми ръка малко трепери когато вися пак усещам как трепери,какво требва да правя да тренирам извесно време само лявата докато се изравни с дясната ли,вие ги разбирате нещата чакам съвет Smile .Мерси предварително .

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Едно време и аз бях с счупен крак в следствие на пътно транспортно произшествие, 3/4 месеца гипс ако не се лъжа, 2-рият път когата ми го отвориха ми го чупиха лекарите пак от Пирогов, защото малоумниците от Търговище го наместили на криво и зарастнал така, както и да е, жалка и тъжна история.

Щом е лявата си е нормално да трепери, на мен също чат пат ми трепери и упражненията които правя с дясната и с повечко кила не винаги ги правя добре и с лявата, по проста причина, че човешкото тяло не е всестранно развито, едната половина изостава от другата. След време, като натрупаш повечко стаж, ще се нормализира Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
мерси за отговора Smile .Знам че ще се оправи но е някак обескоражаващо до някаква степен ,надявам се по-скоро да се нормализира всичко Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
divin3 написа:
мерси за отговора Smile .Знам че ще се оправи но е някак обескоражаващо до някаква степен ,надявам се по-скоро да се нормализира всичко Smile

При мен кракът ми доби маса с рехабелетация и разни подобни, а за ръката предполагам, че ще се нормализира по-бързо. Търпение, повечко ядене и недей много да я напрягаш, колкото, толкова... всичко с времето си както иснтруктура ми казваше Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Винаги когато почвате да тренирате при по-големи тежести ви трепери я ръка, я крак, я нещо друго защото мускула не е свикнал с натоварването и самото движение или защото тежеста е непосилн, но вие все пак изисквате от мускула това движение. Пример- отначало като ходех на фитнес дигах 50 макс на лежанка
и ми трепереха ръцете, след като тренирам вече много време ръцете ми треперят при доста по-големи кг

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
И аз бях в гипс до преди 1-2 месеца. Сега се възстановявам ама дясната ръка от по-силна стана по-слаба. Confused Преди като правех концентрирано за бицепс например можех да направя 5 повторения повече с дясната а сега е обратното. Вече започнах да усещам леко подобрение но изглежда иска още време! Confused Да сме живи и здрави да можем да тренираме и всичко ще си дойде на местото! Smile Smile Smile

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети