| Автор |
Съобщение |
striikar
|
 Възможно ли е съчетание на добавки за чистене и качване маса
Значи искам съвет относно кви добавки да вземам. Идеите ми са да махна мазнините, но същевременно и да не губя маса. За мазнините предполагам че л-карнитина е най-добре. Искам да кача още мускулна маса до края на юни (без да прекалявам ест.) и също нещо за сила искам.
на 18 год съм / 180 см / 77 кила
П.С. и ако може да ми кажете къде в Пловдив са най-изгодните цени на хранителни добавки.
|
| Нед Май 11, 2008 9:26 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
Местожителство: В залата
|
значи да чистиш и да качваш е нещо невъзможно избери какво искаш да стопиш мазнините или да качваи мусколна маса и тегло
|
| Пон Май 12, 2008 2:09 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
Възможно е да чистиш,без да губиш мускулна маса,но да чистиш и качваш резултата ще е нулев и в двете насоки.Според мен сега е добре да качиш малко чиста мускулна маса,като взимаш 100% чист протеин,глутамин и креатин за сила (може да пробваш и Ecdy-steel,koйто качва чисто,и повишава силата).А лятото,когато се сваля много по-лесно,може да вземеш Лкарнитин,и в жегите,с кардио и ниско въглехитратна диета ще е много по-лесно.
|
| Пон Май 12, 2008 11:45 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
|
така е
|
| Вто Май 13, 2008 11:23 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Качване = Положителен калориен баланс = + 500 калории , сваляне = отрицателен калориен баланс = - 500 калории. Като се съберат се получава една голяма НУЛА
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Вто Май 13, 2008 11:34 am |
|
 |
Alex_Pld
Потребител
|
Как действат гултамина и протейна ? За креатина зна мче давал сила ама колко е вярно незнам  И можели да се намери някаде за по-евтино да се купи но да е качествен.
|
| Вто Май 13, 2008 11:45 am |
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
|
Alex_Pld написа:Как действат гултамина и протейна ? За креатина зна мче давал сила ама колко е вярно незнам И можели да се намери някаде за по-евтино да се купи но да е качествен.
зависи протеина трябва да има малко въглехидрати гултамина нямя проблем да го приемаш като чистиш краетина е желателно да се спре защото задържа вода
П.С. зависи какъв краетин си земеш но ефект има
|
| Вто Май 13, 2008 1:43 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Ако креатина не е монохидрат дори си мисля, че при чистене е по - добре да се взима
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Вто Май 13, 2008 1:47 pm |
|
 |
striikar
|
Аз се изказах неправилно. Идеята ми беше точно такава - да кача първо 4-5 кила мускулна маса до лятото и после да почна да чистя но го съчетах в една тема 2та въпроса за да не флоодя с глупости  Мерси за подробните отговори. Аз зимам суроватъчен , креатинче и ся и глутамин ше купя.
А някакъв по-специален график как да ги пия ? Или да си спазвам този от опаковката ?
|
| Чет Май 15, 2008 4:10 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
Е така е много по-лесно и естетсвено възможно.Значи,засега е по-добре да си вземеш геинер докато качваш,защото той качва по-бързо от протеина,а протеина го остави в периода когато чистиш,да запазва мускулната ти маса.За геинъра е достатъчно по 60 грама след тренировка,или между яденето.А Ако решиш пък да ползваш още сега протеина,го взимаи 30г х 3 пъти на ден (в дните с тренировка,веднага след края и).
За храна погледни в раздела за хранене при покачване на масата,там има важна тема с това какво да ядеш.
След това вече като започнеш сваляне си взимаш л-канитин за сваляне,протеин и BCAA за да не губиш и мускул,почваш една нисковъглехидратна диета и задължително кардио.За храна вече ще погледнеш в раздела за понижаване на теглото.
|
| Чет Май 15, 2008 8:46 pm |
|
 |
|
|