Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Съвети?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Съвети? 
Здравейте на всички,преди всичко искам да ви кажа колко ми харесва форума! Very Happy Аз съм нова ,така че тепърва ще се запознаваме . Така ето го и моят "проблем".Виска съм 167 тежа 56 кг,но не съм доволна от няколкото натрупани килца в ханша и бедрата,а искам и плосък корем.Тренирам 3 пъти в седмицата ,но нямам програма .Ако можете да ми съставите програма за отслабване .Искам да отслабна поне 10 кг. Пих Л-карнитин до сега но май ефект няма днес си купих Fat burner на JC nutricions .....(Sladurkaaa чакам и твоя пост Laughing )

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Наблягай на бягането 4/5 пъти в седмицата по 45 мин.
фет бърнъра се приема заедно с храната
л-карнитина 30 мин преди тренировката и вечер преди лягане
във фитнеса наблягай на упражнения за бедрата корема и дупето (нали там искаш да сваляш)
Прави бедрено сгъване, бедрено разгъване, хипер екстензий, коремни преси, повдигане на крака от вис.
Кардиото при теб трябва да е основно.

Мнение  
Мерси ми аз не мога да издържам 45 мин на пътеката ,но ако ходя бързо дали е същото Rolling EyesВсичко ,което си написал го правя без хипер екстензий,защото не се сещам какво беше точно Laughing аа сега се сетих дам правя ги на един уред ,много съм добра хахахах

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами започни да бягаш и когато се измориш и мислиш че вече неможеш да издържаш се качи на велоаргометър и продължи, може също да бягаш и когато се измориш да започнеш да ходиш 2/3 мин след това да продължиш с бягането.
Да ходиш бързо не е същото.

Мнение  
Хъм...добре в Понеделник ще се пробвам и ще кажа колко съм издържала Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
renkata написа:
Хъм...добре в Понеделник ще се пробвам и ще кажа колко съм издържала Embarassed

Не се притеснявай и да не издържиш 45 мин с времето ще увеличиш Wink

Мнение  
Smile мерси много за отговора .А искам да попитам дали добавката която съм си взела е добра ,защото по принцип съм ученичка и не работя и няма как да искам на родителите ми 100 лева за бърнър.

Отговорете с цитат
Мнение  
Кардиоти гледай да го правиш не по-малко от 15 мин и не повече от 40-45.Друга важна част за свалянето на килограми е диетата-стреми се да не ядеш мн мазно и по-малко тестени изделия.А за Л-карнитина(към Роки) не се ли приема сутрин на гладно? И успех

Отговорете с цитат
Мнение  
може и да ходиш,по-важното е да поддържаш пулса в границите м/у 130/150 удара/мин и правилно хранене разбира се Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
За Л карнитина на повечето опаковки пише преди тренировка и вечер Smile Мерси момчета а да ми препоръчате Л Карнитин,защото тези дни мисля да си купя за да го комбинирам с Бърнъра Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
На Uneversal е хобав, но какъто и да си вземеш ще действа.

Мнение изгаряне на мазнини 
ето и от мен
2 минути загрявка
10минути средно темпо
2 минути низко темпо
5 минути маскимум
5 минути средно темпо
2 минути низко темпо
всичко 26 минути
да се хапне нещо 1 час преди тренировка
също има много добър ефект при кардио-тренировка 1 минута ускоряване и 2 минути умерено,това важи повече за велоергометър. Smile

Мнение  
Renka,за мен си си перфектна Wink а искаш да сваляш цели 10 кг???Нямаш от къде толкоз да намериш Laughing Мацка-супер си си-като страничен наблюдател ти казвам че си PARFAIT! Razz Но щом искаш давай-момчетата ще помагат,в това са супер добри Very Happy Very Happy Very Happy

Мнение  
Ели мерси много Wink Така само да се похваля ,че днеска издържах 20 мин пътека 20 колело от които 20 мин на пътеката поне 10 тичах или малко повечв Very Happy Горда съм Surprised !

Отговорете с цитат
Мнение  
renkata написа:
Ели мерси много Wink Така само да се похваля ,че днеска издържах 20 мин пътека 20 колело от които 20 мин на пътеката поне 10 тичах или малко повечв Very Happy Горда съм Surprised !

Мен ме радва фактът,че си довална от себе си,защото това е стимул,който води към постоянство,а без постоянство... Wink

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети