| Автор |
Съобщение |
renkata
Потребител
|
 Съвети?
Здравейте на всички,преди всичко искам да ви кажа колко ми харесва форума!  Аз съм нова ,така че тепърва ще се запознаваме . Така ето го и моят "проблем".Виска съм 167 тежа 56 кг,но не съм доволна от няколкото натрупани килца в ханша и бедрата,а искам и плосък корем.Тренирам 3 пъти в седмицата ,но нямам програма .Ако можете да ми съставите програма за отслабване .Искам да отслабна поне 10 кг. Пих Л-карнитин до сега но май ефект няма днес си купих Fat burner на JC nutricions .....(Sladurkaaa чакам и твоя пост  )
|
| Съб Мар 15, 2008 6:47 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Наблягай на бягането 4/5 пъти в седмицата по 45 мин.
фет бърнъра се приема заедно с храната
л-карнитина 30 мин преди тренировката и вечер преди лягане
във фитнеса наблягай на упражнения за бедрата корема и дупето (нали там искаш да сваляш)
Прави бедрено сгъване, бедрено разгъване, хипер екстензий, коремни преси, повдигане на крака от вис.
Кардиото при теб трябва да е основно.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Съб Мар 15, 2008 6:55 pm |
|
 |
renkata
Потребител
|
Мерси ми аз не мога да издържам 45 мин на пътеката ,но ако ходя бързо дали е същото  Всичко ,което си написал го правя без хипер екстензий,защото не се сещам какво беше точно  аа сега се сетих дам правя ги на един уред ,много съм добра хахахах
|
| Съб Мар 15, 2008 7:00 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Ами започни да бягаш и когато се измориш и мислиш че вече неможеш да издържаш се качи на велоаргометър и продължи, може също да бягаш и когато се измориш да започнеш да ходиш 2/3 мин след това да продължиш с бягането.
Да ходиш бързо не е същото.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Съб Мар 15, 2008 7:08 pm |
|
 |
renkata
Потребител
|
Хъм...добре в Понеделник ще се пробвам и ще кажа колко съм издържала
|
| Съб Мар 15, 2008 7:10 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
renkata написа:Хъм...добре в Понеделник ще се пробвам и ще кажа колко съм издържала 
Не се притеснявай и да не издържиш 45 мин с времето ще увеличиш
|
| Съб Мар 15, 2008 7:12 pm |
|
 |
renkata
Потребител
|
 мерси много за отговора .А искам да попитам дали добавката която съм си взела е добра ,защото по принцип съм ученичка и не работя и няма как да искам на родителите ми 100 лева за бърнър.
|
| Съб Мар 15, 2008 7:30 pm |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
Кардиоти гледай да го правиш не по-малко от 15 мин и не повече от 40-45.Друга важна част за свалянето на килограми е диетата-стреми се да не ядеш мн мазно и по-малко тестени изделия.А за Л-карнитина(към Роки) не се ли приема сутрин на гладно? И успех
|
| Нед Мар 16, 2008 8:21 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
може и да ходиш,по-важното е да поддържаш пулса в границите м/у 130/150 удара/мин и правилно хранене разбира се
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Нед Мар 16, 2008 9:32 am |
|
 |
renkata
Потребител
|
За Л карнитина на повечето опаковки пише преди тренировка и вечер  Мерси момчета а да ми препоръчате Л Карнитин,защото тези дни мисля да си купя за да го комбинирам с Бърнъра
|
| Нед Мар 16, 2008 12:00 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
На Uneversal е хобав, но какъто и да си вземеш ще действа.
|
| Нед Мар 16, 2008 12:39 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
 изгаряне на мазнини
ето и от мен
2 минути загрявка
10минути средно темпо
2 минути низко темпо
5 минути маскимум
5 минути средно темпо
2 минути низко темпо
всичко 26 минути
да се хапне нещо 1 час преди тренировка
също има много добър ефект при кардио-тренировка 1 минута ускоряване и 2 минути умерено,това важи повече за велоергометър.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Нед Мар 16, 2008 7:15 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
Renka,за мен си си перфектна  а искаш да сваляш цели 10 кг???Нямаш от къде толкоз да намериш  Мацка-супер си си-като страничен наблюдател ти казвам че си PARFAIT!  Но щом искаш давай-момчетата ще помагат,в това са супер добри
_________________ Just SmilEee  ))
|
| Пон Мар 17, 2008 6:11 pm |
|
 |
renkata
Потребител
|
Ели мерси много  Така само да се похваля ,че днеска издържах 20 мин пътека 20 колело от които 20 мин на пътеката поне 10 тичах или малко повечв  Горда съм  !
|
| Пон Мар 17, 2008 6:54 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
renkata написа:Ели мерси много Така само да се похваля ,че днеска издържах 20 мин пътека 20 колело от които 20 мин на пътеката поне 10 тичах или малко повечв Горда съм !
Мен ме радва фактът,че си довална от себе си,защото това е стимул,който води към постоянство,а без постоянство...
_________________ No one can be so so like me...
|
| Пон Мар 17, 2008 7:14 pm |
|
 |
|
|