Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Съвет за начинаещ
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Съвет за начинаещ 
Попринцип се занимавам с плуване и съм с идеален релеф, наскоро реших да се захвана малко и с фитнес за да кача маса и по точно в гърдите защото съм с широк гръб и като облека някоя по впита дрешка седи мн гадно...а не разбирам бъкел от фитнес.Естествено за гърди на лежанката и няколко допълнителни упражнения.Висок съм към 183/74кг, имам възможност за около 4-5 тренировки седмично, храня се добре, спя по 10ч средно Smile (казаха ми че тези неща са важни когато тарся чуждо мнение).Въпросът ми е как да си комбинирам упражненията, дали малки серии с мн кг или пак не....Също така какви добавки трябва да взема, относно добавките ама нищичко не разбирам.Надявам се някой да се навие да ми обясни, както се казва "като за идиот".Благодаря предварително и се извинявам ако съм повторил някоя тема, уж ги попрегледах но в повечето от тях нищо не разбирам.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
вземи си гейнар и комплексни амино киселини.пиеш сутрин след ставане 30-60гр. от протеина и 2-4аминки,2-4 преди тренировка и толкова веднага след тренировка+30-60гр от гейнара.за гърди правиш хоризонтална и наклонена лежанка с щанга,с дъмбели флайс-хоризонтално и от наклон,разтваряне с дъмбели,пек-дек,крос оувар,кофички и т.н. Wink упражненията може да ги видиш в секция "упражнения"=>важна тема:видео упражнения!

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря ти много Smile

Ще може ли да ми препоръчаш някакви конкретни продукти, смисъл като марка и точното им наименувание, че като заразглеждах за аминокиселини примерно има толкова много видове, разфасофки, различно балансирани и какво ли не,че се обърках тотално

Отговорете с цитат
Мнение  
добре де едно не мога да разбера,защо винаги препоръчвате тоя скапан геинър,едно че излиза скъпо ако го приемаш в указаните дози което е задължително и второ като са насвиниш с него и омазняваш яко.Суроватъчен протеин+глюкоза ще му свърши същата работа ще му излезе по-евтино и ще му стигне за повече време а и това което качи ще е почисто.

Bargain Whey -най изгодния суроватъчен протеин на пазара
Amino 2000 -на съшата фирма

като цало фирмата е американска и предлага много добри цени на всички продукти,ако разполагаш с повече пари ще ти препоръчам и по хубави неща.Ако се интересуваш повече пиши си скаипа на лична да ти пратя едни филмчета с тренировки.

Отговорете с цитат
Мнение  
gigitas написа:
добре де едно не мога да разбера,защо винаги препоръчвате тоя скапан геинър,едно че излиза скъпо ако го приемаш в указаните дози което е задължително и второ като са насвиниш с него и омазняваш яко.Суроватъчен протеин+глюкоза ще му свърши същата работа ще му излезе по-евтино и ще му стигне за повече време а и това което качи ще е почисто.

Bargain Whey -най изгодния суроватъчен протеин на пазара
Amino 2000 -на съшата фирма

като цало фирмата е американска и предлага много добри цени на всички продукти,ако разполагаш с повече пари ще ти препоръчам и по хубави неща.Ако се интересуваш повече пиши си скаипа на лична да ти пратя едни филмчета с тренировки.

благодаря

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети