Съвет относно една идея :)
Идеята ми е в рамките на месец април, ако се удължи срока не е никакъв проблем да сваля мазнинките от корема и около таза, разбира се ако падне и от други места няма лошо, направо супер, но като цяло в тези части ми е "повечко" натрупана. В момента съм
78 кг. /
185см. височина, смятам в четири дена (
понеделник,сряда,петък и неделя) да въртя по около 35/45мин. Коремните преси смятам да ги правя в останалите три дена (
вторник,четвъртък и събота), разбира се като редувам упражненията, за да не свикна само с едно

Цял ден си мислех какво като хран. добавка да си взема, за да ускоря процеса, а и да има наистина ефектен резултат. Както казах целта ми е да сваля мазнинките в тези две области, нямам за цел да свалям 5 или 6кг. и да ставам хърбав... Разбира се, че ще загубя някой друг килограм, но това не ме притеснява.
Аминокисилини добре ли е да се приложат в тази моя програма за изчистване? Тъй като те спомагат за прамехването на мазнините и в същото време за покачване на мускулна маса, добре ли ще бъде?Другото, за което си мислех е L-Carnitine капсули 60х500мг. или нещо от сорта (отслабване и орелефяване)? Ако знаете и други подобни добавки, като за начало в тази цена поне за 2 месеца, ще Ви бъда благодарен ако споделите!
Цялата програма добива такъв вид:
ПОНЕДЕЛНИK: Велоаргуметър + Гърди
ВТОРНИК: Коремни преси + Гръб и рамене
СРЯДА: Велоаргуметър + ПОЧИВКА
ЧЕТВЪРТЪК: Коремни преси + Крака
ПЕТЪК: Велоаргуметър + Ръце
СЪБОТА: Коремни преси + ПОЧИВКА
НЕДЕЛЯ: Велоаргуметър + ПОЧИВКА
ПП: Няма как да спазвам някакъв хран. режим или диета, просто е невъзможно с моето всекидневие и т.н. Но ще се огранича в приема на т.нар. "вредни храни"
[color=блуе]
Благодаря на всеки отзовал се! [/color]