Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Съвет относно една идея :)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Съвет относно една идея :) 
Идеята ми е в рамките на месец април, ако се удължи срока не е никакъв проблем да сваля мазнинките от корема и около таза, разбира се ако падне и от други места няма лошо, направо супер, но като цяло в тези части ми е "повечко" натрупана. В момента съм 78 кг. / 185см. височина, смятам в четири дена (понеделник,сряда,петък и неделя) да въртя по около 35/45мин. Коремните преси смятам да ги правя в останалите три дена (вторник,четвъртък и събота), разбира се като редувам упражненията, за да не свикна само с едно Smile Цял ден си мислех какво като хран. добавка да си взема, за да ускоря процеса, а и да има наистина ефектен резултат. Както казах целта ми е да сваля мазнинките в тези две области, нямам за цел да свалям 5 или 6кг. и да ставам хърбав... Разбира се, че ще загубя някой друг килограм, но това не ме притеснява. Аминокисилини добре ли е да се приложат в тази моя програма за изчистване? Тъй като те спомагат за прамехването на мазнините и в същото време за покачване на мускулна маса, добре ли ще бъде?Другото, за което си мислех е L-Carnitine капсули 60х500мг. или нещо от сорта (отслабване и орелефяване)? Ако знаете и други подобни добавки, като за начало в тази цена поне за 2 месеца, ще Ви бъда благодарен ако споделите!

Цялата програма добива такъв вид:

ПОНЕДЕЛНИK: Велоаргуметър + Гърди
ВТОРНИК: Коремни преси + Гръб и рамене
СРЯДА: Велоаргуметър + ПОЧИВКА
ЧЕТВЪРТЪК: Коремни преси + Крака
ПЕТЪК: Велоаргуметър + Ръце
СЪБОТА: Коремни преси + ПОЧИВКА
НЕДЕЛЯ: Велоаргуметър + ПОЧИВКА

ПП: Няма как да спазвам някакъв хран. режим или диета, просто е невъзможно с моето всекидневие и т.н. Но ще се огранича в приема на т.нар. "вредни храни" Smile

[color=блуе]Благодаря на всеки отзовал се! [/color]

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
1. Аминокиселините не помагат да се изчистиш!
2. Да ще е добре да ги приложиш в тоя режим за да не загубиш много мускулна маса
3. Да вземи си л-карнитин.
4. Без диета ще стане много трудно (ако вобще стане)
5. НЕ ВЕЛОАРГОМЕТЪР БЯГАНЕ
6. Не е нужно да правиш корем толкова много 2 пъти в седмицата е достатъчно.

Мнение  
RockyBalboa написа:
1. Аминокиселините не помагат да се изчистиш!
2. Да ще е добре да ги приложиш в тоя режим за да не загубиш много мускулна маса
3. Да вземи си л-карнитин.
4. Без диета ще стане много трудно (ако вобще стане)
5. НЕ ВЕЛОАРГОМЕТЪР БЯГАНЕ
6. Не е нужно да правиш корем толкова много 2 пъти в седмицата е достатъчно.

Да го разбирам ли като, че ще изгубя времето си в хранене на празни надежди без диета да постигна желаният резултат?

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами и да стане няма да е тоя ефект който очакваш, диетата е едно от главните неща в тоя спорт!

Мнение  
RockyBalboa написа:
Ами и да стане няма да е тоя ефект който очакваш, диетата е едно от главните неща в тоя спорт!

Мерси отново за бързият отговор, интернета ми спя взенапно и неуспях да се доизкажа. Ами в такъв случай просто ще си карам на велоаргуметъра за профилактично и така Smile За цялостно леко сваляне...

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети