Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
С какви тежести тренирате
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Според мен е добре. И за мен не е важно колко на килограми дигаш а колко пъти. ДИгай си по малкото но повече пъти същия ефект. Защо трябва да се изхврляш толкова. Какъв е смисъла да дигнеш един дъмбел два пъти ???? И да се измориш а гиричките от 8 10 кг да ги дигнеш 10 20 или 30 пъти? Мисля че това има по голям ефект ако не същия... не си мисли че като дигаш нещо повече има по-голям ефект. Дигай по малко ако трябва но повече пъти....прав ли съм? Все пак си на 14 има време мисля Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Най-важно е правилното изпълнение на упражнението и правилното подбиране на тежестите , защото трябва да усетиш че мискула наистина се помпи , а не да вдигаш възможно най голяма тежест 1-2 пъти . Така няма никакъв ефект Exclamation

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
голямо е заблуждението ,че колкото повече килограми сложиш на щангата ,толкова по-добър ефект ще получиш ... прекалено големите тежести не позволяват чисто движение и се сваля акцента от тренирания мускул , пренебрегва се доста негативната част от повторението а те е свръх важен момент от упражненията . аз съм твърдо за стриктно изпълнени упражнения . може да видите начина по който изпълнявам упражненията при видеото качено в сайта наскоро ...

Мнение  
Аз тренирам първо с по-малки тежести докато ми загреят мускулите и след това постепенно качвам килограмите.

Чийтинга е добър подход, но за хора с доста по - сериозен тренировъчен стаж. Дигайте си колкото можете не се мъчете с тежко, по - яки няма да станете Wink. Всичко постепенно си идва на мястото

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз сам на 15
Дигам мн рядко
Ходя някои път по лостове
Преди 1 година ръката ми беше 26 сега е 32 см
60кг сам. и сам 170см висок
Дигам 50кг от лежанка 7-8 пъти
За бицепс 30-35 - без проблеми по 10-12 пъти серии
Но нормално ли е 32 да ми е ръката при 60кг и 170см висок
Не пия никакфа фимия или нещо добавки тва онова

Отговорете с цитат
Мнение  
бе нормално е ма стига с тия раце фитнеса не е само раце . Нкои хора само наблягат на рацете искат да ги тренират по 2 пъти в седмицата и колкото и да им повтарям че не става само се напъват . НЕ МОЖЕ да имаш само големи раце ини6то друго

Отговорете с цитат
Мнение  
НЕ МОЖЕ да имаш само големи раце без ини6то друго

Отговорете с цитат
Мнение  
че 32 голямо ли е бе Shocked

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
За някои е голямо, сега да кажа аз с какви тежести тренирам от лежанка дигам 40 45 мога и повече ама не виждам смисъл да се мъча, бутам дъмбели от лежанка по 15 гребане с щанга с 50 Very Happy Very Happy

Мнение  
HEATSEEKER написа:
За някои е голямо, сега да кажа аз с какви тежести тренирам от лежанка дигам 40 45 мога и повече ама не виждам смисъл да се мъча, бутам дъмбели от лежанка по 15 гребане с щанга с 50 Very Happy Very Happy

Защо не виждаш смисал да вдигаш повече!?

Мнение  
аз вдигам постепенно тежестите, като първата серия (в същност втора, защото правя една серия, загряваща, само с лоста) примерно на лежанката я правя с 35 и правя 10 повторения с лекота после слагам 50 правя 8-9 повторения като последните две ги правя с много зор, после слагам 60 (викам някой за всеки случай) правя 5-6 повторения като обикновенно последните две са ми с малко помощ и после пак една серия с 50 правя
П.П. Не ми се смейте за килограмите, тренирам от два месеца а и съм слаб Embarassed

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
Няма за какво да ти се смеят, секи е минал през тва!

Мнение  
RockyBalboa написа:
HEATSEEKER написа:

Защо не виждаш смисал да вдигаш повече!?

Ами казвали са ми че дигане с големи тежести реди много на сухижилията и може да контузи Rolling Eyes

Мнение  
Дигай както знаеш колкото искаш, няма изоставане в тоя спорт, зависи от теб, а и е нормално да не дигаш като големите във фитнес. Няколко пъти така съм гледал старшите, но и те тренират горе долу като мене, но имат 20 години отгоре и доста повече килца.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети