Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
С какви тежести тренирате
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
За мен тежестите са са стимул,а за вас не знам....нали знате мъжа винаги трябва да доминира с нещо-размера,бицепса,сила красота..........Така,че колкото повече,толкова повече Laughing

14/88
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
ас сам на 14 на 15 без няколко дена. от лег вдигам дамбели по 20кг.Прав за бицепс сас 15кг.лежанка 70кг.Мъртва тяга 120кг.

Anadrol, Deca, Наlotestin, Durabolin, Anavar, Maxibolin, Nilevar, Stromba, Primobolan
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Shiz0freniK написа:
Според мен е добре. И за мен не е важно колко на килограми дигаш а колко пъти. ДИгай си по малкото но повече пъти същия ефект. Защо трябва да се изхврляш толкова. Какъв е смисъла да дигнеш един дъмбел два пъти ???? И да се измориш а гиричките от 8 10 кг да ги дигнеш 10 20 или 30 пъти? Мисля че това има по голям ефект ако не същия... не си мисли че като дигаш нещо повече има по-голям ефект. Дигай по малко ако трябва но повече пъти....прав ли съм? Все пак си на 14 има време мисля Wink

Точно тфа четох сега за мускулните фибри, че белите мускулни фибри са за сила и мощност и те по-бързо се развиват а когато дигаш за маса трябва точно тях да натоварваш а чрез дъмбели от 10 кг 50 повторения не смятам, че тях ще натовариш. ако греша ме поправете

Отговорете с цитат
Мнение  
и аз ей ся след 1 седмица ставам на 15 и за бицепс правя с гири 15 кг и лег 35-40 кг 3х8

Отговорете с цитат
Мнение  
абе мом4ета кво се зорите с тея 20 кила нз си кво на 14 сте все пак има време и за 20 иза 30

Отговорете с цитат
Мнение  
Следващия който се държи арогантно и отправя иронични коментари към някого ще бъде предложен за наказание!!!

Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети