За мен тежестите са са стимул,а за вас не знам....нали знате мъжа винаги трябва да доминира с нещо-размера,бицепса,сила красота..........Така,че колкото повече,толкова повече
_________________ Без бодеж,няма растеж!
White Pride World Wide!
Adolf Hitler unser Fuhrer!
14/88
Нед Яну 20, 2008 9:38 pm
Administrator
guniteam Потребител
ас сам на 14 на 15 без няколко дена. от лег вдигам дамбели по 20кг.Прав за бицепс сас 15кг.лежанка 70кг.Мъртва тяга 120кг.
Според мен е добре. И за мен не е важно колко на килограми дигаш а колко пъти. ДИгай си по малкото но повече пъти същия ефект. Защо трябва да се изхврляш толкова. Какъв е смисъла да дигнеш един дъмбел два пъти ???? И да се измориш а гиричките от 8 10 кг да ги дигнеш 10 20 или 30 пъти? Мисля че това има по голям ефект ако не същия... не си мисли че като дигаш нещо повече има по-голям ефект. Дигай по малко ако трябва но повече пъти....прав ли съм? Все пак си на 14 има време мисля
Точно тфа четох сега за мускулните фибри, че белите мускулни фибри са за сила и мощност и те по-бързо се развиват а когато дигаш за маса трябва точно тях да натоварваш а чрез дъмбели от 10 кг 50 повторения не смятам, че тях ще натовариш. ако греша ме поправете
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
Нед Яну 20, 2008 10:24 pm
genataa
и аз ей ся след 1 седмица ставам на 15 и за бицепс правя с гири 15 кг и лег 35-40 кг 3х8
Пон Яну 21, 2008 11:10 pm
cesekarche Потребител
абе мом4ета кво се зорите с тея 20 кила нз си кво на 14 сте все пак има време и за 20 иза 30
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети