Относно кардиото ,верно ли е че при тичането се гори много мускулна маса и ако не тичане какво да правя та да си оправя корема ????
оправи заглавието кардеото не е само бягане
Да вземи да прочете малко повече информация относно "горенето на мазнини", свалянето на килограми и стягането на корема... Толкова много теми има изписани, че няма накъде И продължават да пускат безсмислени постове с повтарящи се и повтарящи се въпроси.
Тичането гори много мускулна маса ?
Алтернативно заместване на тиачането за стягане на корема ,плочки и тнт... ?
Да, тичането гори маса, ако тичаш повече от 45-60 мин. А ако искаш да свалиш мазнини ти трябва задължително минимум от 25 минути. За ектоморфа са достатъчни 20-30 мин., мезоморфа 30-40, а ендоморфа 40-60 мин.
_________________ Колко може да живее човек?? Без да диша-минути,без вода-дни,без да яде-месеци,без да мисли-цял живот
Съб Май 10, 2008 4:28 pm
aGGeSSive` Модератор
Местожителство: В залата
Re: ?
MindDriver написа:
aGGeSSive` написа:
divin3 написа:
Относно кардиото ,верно ли е че при тичането се гори много мускулна маса и ако не тичане какво да правя та да си оправя корема ????
Да вземи да прочете малко повече информация относно "горенето на мазнини", свалянето на килограми и стягането на корема... Толкова много теми има изписани, че няма накъде И продължават да пускат безсмислени постове с повтарящи се и повтарящи се въпроси.
на мен ли казваш
На divin3 Нищо лично към тебе.
PS: Сега видях, че в бързината съм писал в множествено число
Съб Май 10, 2008 5:09 pm
aGGeSSive` Модератор
Местожителство: В залата
Re: ?
MindDriver написа:
aGGeSSive` написа:
MindDriver написа:
aGGeSSive` написа:
divin3 написа:
на мен ли казваш
На divin3 Нищо лично към тебе.
PS: Сега видях, че в бързината съм писал в множествено число
В момента е: Пет Сеп 05, 2008 4:49 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети