Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Таблица с процентно съдържание на въглехидрати, протеини...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Таблица с процентно съдържание на въглехидрати, протеини... 
Сайтът е безкрайно полезен, има за всеки по нещо, статиите са изчерпателни, информацията е поднесена на достъпен език, форумът е страхотен, мненията и съветите са професионални. Аз лично научих доста от този сайт - както за упражненията, така и за храненето. Но му липсва една изчерпателна таблица на храните и съдържанието им не само в калории, но и въглехидрати-белтъчини-мазнини. Така ще е по-лесно за средно статистическия потребител, който не е наясно с тези неща, да си състави поне що-годе читав хранителен режим, който да му осигури желаните резултати. Иначе всичко останало е супер.

Отговорете с цитат
Мнение  
Браво itsa идеята ти е страхотна дано да го направят Smile тази таблица ще бъде особено полезна за начинаещите като мен Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Може би ще е полезна такава таблица, разбира се това ще реши екипът, който прави сайта.Те явно си разбират от работата.
Аз само искам да споделя моето мнение по въпроса за такива таблици. Подобни има много из Нета и ако човек ги разгледа, ще види, че има различия.Преди години това ме изнервяше, после се случи, че коментирахме този проблем с един диетолог и той каза, че различията са нещо нормално, защото безкрайно много фактори влияят при определяне на калориите, мазнините и т. н.Според него 100 грама пилешко( току-що заклано пиле) и 100 грама от същото пиле след престой от 2 дни във фризер имат различни показатели.За плодовете е ясно, че има значение зрелостта на плода и т.н.
На времето си бях окачила на стената една такава таблица, но май само 3-4 дни пресмятах грамажи и калории, после проумях, че това ми губи времето и ако пържолата ми не е 100грама, а 130, е все едно дали ще изям 30-те грама, или не.Мисля, че е по-важно човек да е принципно наясно кои храни са висококалорични, кои нискокалорични , кои как влияят за качване на маса, за сваляне на килограми и за разни други цели, каквито си е наумил.Може за професионалните спортисти да има значение всеки грам, не съм толкова компетентна, но поне за сваляне на килограми и поддържане на лично тегло в нормите при непрофесионално спортуващи имам дълъг опит и знам, че малко хора издържат на смятането. После всеки организъм е различен - моя приятелка отслабва с чай и мед(твърде калоричен) доста успешно, а аз почна ли да ям мед, макар и по една лъжица на ден, отварям един апетит, който няма овладяване.

Отговорете с цитат
Мнение  
да и аз искам една таблица моля... Embarassed

Мнение  
Определено сам "ЗА" такива таблици.

Отговорете с цитат
Мнение  
дааа ще бъде полезно

Мнение  
Добре ще е да се направи наистина

Мнение  
да давм ли имам бая и за алкохола имам даже

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Писал съм линкове към таблици в други теми най - добре да направим една важна тема за храненето и там таблиците. Роки беше започнал такава тема. Wink

Мнение  
max_paine написа:
Писал съм линкове към таблици в други теми най - добре да направим една важна тема за храненето и там таблиците. Роки беше започнал такава тема. Wink

Не само ти си давал линкове, във форума има поне 5-6 таблици, като някои се повтарят. И Фитнес Бг е давал таблица, и ти, и аз, а сигурно и Роки. Проблемът е, че няма кой да ги потърси.

Мнение  
maria написа:
max_paine написа:

Не само ти си давал линкове, във форума има поне 5-6 таблици, като някои се повтарят. И Фитнес Бг е давал таблица, и ти, и аз, а сигурно и Роки. Проблемът е, че няма кой да ги потърси.
ok само питах дали искате нищо повече

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети