Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Тае-бо и физическите ви възможности
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Тае-бо и физическите ви възможности 
Информация за Тае-бо
И това го пробвах, но не можах да издържа 60 минути на тренировката. Много динамично, много хубава музика беше подбрана, но..Може би защото без подготовка се включих в една група, като си въобразих, че ще се справя Laughing
Ако някой има повече информация, да каже има ли някакви етапи в тези занимания? В смисъл нещо по-леко за начало.Имам и касета за домашни занимания, но и тя е за 60 минути.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
хаха Wink майка ходи на такова нещо .. 1 път ме взе.. да видя .. ами то там половината жени .. не равиха нищо включително и майка .. ония им показва колко да си вдигат краката.. те едно марзеливо Smile пък и нз.. не ме кефи това нещо тае-бо .. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Ами то в това е проблемът, че трябва да се изпълняват правилно движенията и то доста динамично, пък като те домързи Embarassed Мислех си, че вместо на пътеката, ще ми е по-интересно на Тае-бо да правя нещо като кардио, ама - не. На пътеката , като се скапя, си намаля скоростта и става лесно Wink Хората затова са измислили каланетиката- бавно и плавно.

Отговорете с цитат
Мнение  
Много е важно инструктора по тае бо даима подготовка от боен спорт. Така може да обърне внимание на трениращите на правилния подход при изпълнението. Имено ако ударите се изпълняват с динамиката и по методиката на боините спортове тае бо работи.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети