Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Тае бо
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Тае бо 
Здравейте на всички!Аз съм нова в този форум,много се радвам,че имам възможността да пиша тук.. Very Happy
Исках да ви попитам какво мислите за тае бо-то?Подходящо ли е за отслабване?Оформя ли добре тялото?Зящото искам да отслабна и предпочитам тае бо..На спининг ходя веднъж в седмицата.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Тае бо е спорт с висока интезивност. Имал съм възможност да пробвам, една от първите зали която предложи тае бо в София беше моя. Важно е само да попаднеш при добър инструктор, защото напоследък всеки гледал жидеото с Били Бланкс си мисли че става за инструктор. Съчетава доста видове натоварване и определено ще има положителен ефект.

Отговорете с цитат
Мнение  
Да и аз мисля така..за инструктура.Свалих си от интернет едно тае бо и пробвах вкъщи как ще е...и ми се стори ,че е много по-добро от това,на което ходя.Повече се изморих,изпотих...пък и беше 1 час.А в залата е 30-35 мин,след което гирички,малко коремни преси и разтягане.

здравеите.от скоро много се запалих и аз по тае бо.искам да ви помоля ако може да ми кажете от къде да си изтегля клипчета с тренировки?предварително благодаря Surprised

Отговорете с цитат
Мнение  
http://zamunda.net/ напиши тае бо на латиница ще ти излязат няколко филма

Отговорете с цитат
Мнение Препоръчвам ти хот йога 
Здрасти, хосих 1 година, 3 пъти в седмицата на тае бо. Имаше резултат, разбира се, но с това подскачане и ръкомахане във въздуха ми докарваше ужасно сърцебиене. След това отвориха студио по Хот йога - йога на 37 градуса температура в студиото, което те кара да се потиш нечовешки по време на упражненията и направо се родих. Висока съм 156 см и тежах 53 кг, с повечко кг в областта на ръзете и талията. след 5 месеца тренировки съм 47 кг, с мускули във всички части на тялото, не огромни , а добре оформени, с талия и по-добро самочувствие. Така че ако си от софия, горещо ти препоръчвам гореща йога.
ето им сата
www.37yoga.com
успехи

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети