Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Тестено Не... А какво ?? Протейнови вафли
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Те по скоро ще са от типа на гейнерите с 30 % протеин от общото съдържание. Подходящи за основен период и и хора желаещи да повишат теглото. Единственият проблем с тях е че България има само един завод който прави такъв тип фолио а вмомента той сменя собствеността. И няма продукция.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
Ти доста бройки ще купиш , трябва да ти направят отстъпка. Razz

Quality + Quantity equals to success ! Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Абе да ви кажа аз в училище си нося пържолите и зеленчуците, ядките и грейпфрута и хич не ми пука Smile Така че ако не вие срам - поне според мен така е най-добре Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Klea`17 написа:
Абе да ви кажа аз в училище си нося пържолите и зеленчуците, ядките и грейпфрута и хич не ми пука Smile Така че ако не вие срам - поне според мен така е най-добре Smile

Хехехехе,то ядките и плодовете и аз си ги нося в даскалото,ама пържолите и зеленчуците къде да ги разпъна..... Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
АЬхаьХХАЬхх ко вика нося си паржолите предсавям си те на 4ина опънал покривката вади от кутията паржолите с зелен4уци и по4ва ама преди тва слага улигавник ли ко беше аъаьЪАЬаьЬЬьь Laughing Laughing Laughing Laughing

Мнение  
dadas написа:
АЬхаьХХАЬхх ко вика нося си паржолите предсавям си те на 4ина опънал покривката вади от кутията паржолите с зелен4уци и по4ва ама преди тва слага улигавник ли ко беше аъаьЪАЬаьЬЬьь Laughing Laughing Laughing Laughing

Извинявай,но само още веднъж тук да вмъкнем че Klea'17 е момиче!!!!!!!!

Мнение  
Laughing Да, благодаря ти Smile Мисля, че klea`17 не звучи много мъжко, но щом толкова хора бъркат, явно не съм права Shocked

Мнение Re: ТЕСТЕНО НЕ... А КАКВО ?? Протейнови вафли 
ext2 написа:
Кажете ми как да се храня за да може с помоща на CREATIN да постигна нещту искам повече издържливост т.е кое е най-полезно да ям в училище нямам избор трбява да ям някжи тапи хамбургери дай те ми сажет БЛАГОДАРЯ

Има едни пакетчета със протеин като супа. Чешки са, едно пакетче е 50 грама нощен протеин, сипваш си 200 грама топла вода,половин пакетче и си зареден за 2-3 часа можеш и цялото да го сипеш. Малка е странно но има вкус на бульонче.
Какво че е гадно нали ще заредиш качествено

Мнение  
манете тия умрели фафли бе ,тва са пълни боклуци ако мислите че се храните с това....,пълни са с соев протеин дори и тези на MUSCLETECH които се водят за добро качество,нищо че са по 10 лв пак е пален боклук земи си по добре 2 кг пиле вместо 2 вафли и си готов ,поне знаеш че ,ядеш белтък а не соеви боклуци и квото остане от негодния протеин ...в баките

Отговорете с цитат
Мнение  
Във вафлите на Експлоуд има само суроватъчен протеин.

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:

лично ти виждал ли си документ или там как се казва бланка за изследвания в лаборатория,че е суроватка?

Отговорете с цитат
Мнение  
zobfather написа:
ФИТНЕС БГ написа:

лично ти виждал ли си документ или там как се казва бланка за изследвания в лаборатория,че е суроватка?

аз мисля,че той ги произвежда Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
zobfather написа:
ФИТНЕС БГ написа:

аз мисля,че той ги произвежда Wink

еее .....никои няма да си прави анти реклама значи,излишно попитах.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети