Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Техники
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
zobfather написа:
...моита методика е максимален брои повторения на максимална тежест ...

незнам какво имаш предвид под максимална тежест,но според мен това е тежестта с която можеш да направиш 1 повторение.за какъв максимален брой става въпрос Rolling Eyes

еми секи си определя тази макс тежест според колкото сила има ,примерно слагам 70 кг за бицепс на прав лост и правя 10-12-14 повторения колко мога до отказ

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
zobfather написа:
lemsa написа:
zobfather написа:

незнам какво имаш предвид под максимална тежест,но според мен това е тежестта с която можеш да направиш 1 повторение.за какъв максимален брой става въпрос Rolling Eyes

еми секи си определя тази макс тежест според колкото сила има ,примерно слагам 70 кг за бицепс на прав лост и правя 10-12-14 повторения колко мога до отказ

аха,разбрах те Smile имаш предвид тежестта с която можеш да направиш макс 10-12 повторения?!?

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
zobfather написа:
lemsa написа:
zobfather написа:

аха,разбрах те Smile имаш предвид тежестта с която можеш да направиш макс 10-12 повторения?!?

eми да братле,нещо такова колкото мога преценявам там на место kak се чувствам,с много тежко,много повторения са на секи му влияе различно де трябва да се eкспериментира непрекъснато да видиш кое ти деиства наи добре аз съм правил от 2-3 повторения до 30....,за мен наи добре ми дестват супер умножените серии за раце

Отговорете с цитат
Мнение  
Hristo Borisov написа:
добре искам да попитам защо когато правя не с максималната тежест която мога да вдигна от 6-8 пъти а примерно с по лека от нея с която мога да правя 12 и малко повече повторения се помпя и се товаря повече от колкото с тежката която едвам едвам вдигам ?

някои може ли да ми обясни

еми нормално бе брат повечето повторения вкарваш повече кръв в мускула респективно се помпа повече ...

Отговорете с цитат
Мнение  
zobfather написа:
Hristo Borisov написа:
добре искам да попитам защо когато правя не с максималната тежест която мога да вдигна от 6-8 пъти а примерно с по лека от нея с която мога да правя 12 и малко повече повторения се помпя и се товаря повече от колкото с тежката която едвам едвам вдигам ?

някои може ли да ми обясни

еми нормално бе брат повечето повторения вкарваш повече кръв в мускула респективно се помпа повече ...

ми тогава защо трябва да правим от 6-8 за маса
след като повече повторения се помпим повече?

Мнение  
Мускула май се помпа временно,но не расте

Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети