Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Течна глюкоза! СПЕШНО
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Течна глюкоза! СПЕШНО 
Купих си глюкоза от аптеката.. за пиене. Течна е, но сега разбрах че имало и някаква на бучки. Дали не трябваше да взема другата? Питам защото въобще не съм на ясно, а и виждам че не трябва да се пие без лекарско предписание. Купих я, защото ме посъветваха в форума и ми казаха че ще ми спомогне заедно с суроватъчен протеин за покачване на мускулната маса. И другото което ме притеснява е, че на опаковката пише "За интравенозно приложение" . Помагайте..

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
значи пии по 40 50 мл. след трениравка заедно със протеина няма проблем да се приема през устата

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Да, ама отгоре е покрита с 2 ленти колкото да влязат тръбичките. Няма капачка... явно съм ги объркал май.. защото няма как да я затворя ако ги сваля лентите, или е същата?

Отговорете с цитат
Мнение  
http://www.fitnes-bg.com/forum/%D0%9A%D0%90%D0%9A-%D0%A1%D0%95-%D0%9F%D0%98%D0%95-%D0%93%D0%9B-%D0%9A%D0%9E%D0%97%D0%90-t744.html

Има подобна тема - погледни какво мислят някои форумци по въпроса Very Happy

Мнение  
Ясно, но въпроса ми е дали ако я отворя ще е проблем да стои така незатворена, понеже няма капачка?

Отговорете с цитат
Мнение  
другия път си вземи на прах,и с мерителната лъжичка от протеин си я пий

Отговорете с цитат
Мнение  
или най добре направо си вземи на прах в диетичен магазин стува около 3лева,доколкото знам я продават и в Била

Отговорете с цитат
Мнение  
вземаи 1 игла и 1 спринцовка и си готов

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
А тя за какво помага

Отговорете с цитат
Мнение  
Rocky написа:
А тя за какво помага
кое на спринцовката слагаш иглата забиваш в оново което прилича на гумена капачка обръщаш банката с глюкозо и дърпас с буталото на спринцовката

Отговорете с цитат
Мнение  
питам глюкозата за какво помага

Отговорете с цитат
Мнение  
Rocky написа:
питам глюкозата за какво помага

Клетките я използват като източник на енергия и посредник в обмяната на веществатa

По - обстойно за Глюкоза

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети