Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Типове телосложение
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Типове телосложение 
Тъй като гледам доста хора бъркат понятията , ето ви една картинка

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
TrOfi аз съм ендоморф ама не изглеждам точно така както е дадено на картинката. А може да съм и ендо-ектоморф защото имам повечко мазнини на корема.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
adrianii написа:
TrOfi аз съм ендоморф ама не изглеждам точно така както е дадено на картинката. А може да съм и ендо-ектоморф защото имам повечко мазнини на корема.

И при мене е така.

Мерси за визуалното разяснение Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
E,това вече ми разясни нещата Wink Добре,че се сети да разясниш визуално кой тип телосложение какъв е Wink

Мнение  
аз пък не мога да определя какъв тип телосложение съм???? Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз съм нещо между 1 и 3. Не мога да определя точно. Smile

Айде ще ви помогна с още малко под типове.

1. Ендо-мезоморфният тип има добри заложби за изграждане на мускули,но трябва да внимава да не напълнее.

2. Мезо-ендоморфният тип преобладават добрите генетични предпоставки за изграждане на мускули. Но и този тип трябва да внимава с мазнините по тялото си, но не толкова колкото ендо-мезоморфният тип с преобладаващи ендоморфните качества.

Мнение  
RockyBalboa написа:
Айде ще ви помогна с още малко под типове.

1. Ендо-мезоморфният тип има добри заложби за изграждане на мускули,но трябва да внимава да не напълнее.

2. Мезо-ендоморфният тип преобладават добрите генетични предпоставки за изграждане на мускули. Но и този тип трябва да внимава с мазнините по тялото си, но не толкова колкото ендо-мезоморфният тип с преобладаващи ендоморфните качества.

Аз съм третия тип .

Rocky ти кой си ?

Отговорете с цитат
Мнение  
Мезо-ендоморфен ама не ми личи щотот не оставям да ми се лепи много мазно.

Мнение  
за да стане по ясно и точно ще допълня горните постове
Ектоморфнитре са строини и слаби,с тънки кости ръцете и краката са и с издължена мускулатура.Те качват маса много трудно,но за това пак лесно я губят.Жените от този тип обикновено нямат проблеми с телата си ,но за нас мажете може да бъде,а като цяло този тип се славят с бързите си метаболизми.
ако сте от този тип ви препоръчвам да тренирате на по къси тренировки с по големи тежести почивките да са ви по големи и използваите повече базови упражнения.На вас ви трябва много храна и то качествена поне по 5 пъти на ден за да може да имате резолтати от тренировките ви

ЕНДОМОРФ-ми това са хора с дебели и силни кости с закръглена формаи висок процент на мазнини.Този тип няма проблеми с качването на маса,но релефа му се постига трудно.Този тип има много бавна обмяна та внимаваите с храните
за тренка бих ви препоръчал високоинтензивна да е с кратки почивки(целта е да забързаме метаболизмът)повторенията да са повечко и не до там с големи тежести.Трябва да се храните често за да забързате метаболизма си.В началото на деня приемаите повечко калории а вечер на високо протеинови храни и салати сащо така пиите повечко вода (това са6то забарзва метаболизмът)

МЕЗОМОРФ-ми ния имаме наи-добра генетика като се харектеризираме с атлетични телаи тренировките ни са много ефективни и то не само като маса а и като сила при нас дори и при лиспса на режим не се наблиудават големи промени.Тренировката ни трябва да е тежка с не много кратки почивки.Наи важно при нас е това да имаме достатачно протеин защото лесно претренирваме за енергия използваме въглехидрат и мазнини(не наситени)
ми това е от мен дано съм ви бил полезен Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Също така има и:
1. Екто-мезоморфен - преобладаващ тип е ектоморфния тип
2. Мезо-ектоморфен - преобладаващ е мезоморфния тип

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си