Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Трапец ...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Трапец ... 
Значи какви тренировки да правя че да ми станат раменете и гърба по широки ,а таза по тесен демек да си уформя тялото като трапец. ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Какви са в момента размерите (раменна обиколка, гръдна и ханш)

Отговорете с цитат
Мнение  
Ханша няма начин да си го смалиш,това ти е генетика.Единствения вариант е да се разшириш в раменете.Което от само себе си се разбира,че трябва да правиш рамене Wink И по-точно разтваряне на ръцете встрани с дъмбели.И относно мускула трапец гледай да не го развиваш много,защото допълнитено ще те "стеснява"

Отговорете с цитат
Мнение  
pet5s написа:
Ханша няма начин да си го смалиш...

Всъщност има.. Arrow С намаляване на подкожните мазнини в областта на ханша се намалят и обиколките...

Мнение  
Е на мен общо взето не ми трябва да си смалям ханша а мисълта ми е как да направя гръб и рамене така че да станат доста по големи а ханша да си остане така.

Гръбна-94
Раменна-106
Ханш-84

Отговорете с цитат
Мнение  
Да така е ханша не проблемен при тези цифри. Следователно набирания, гребане, пулоувър, рамени преси, разтваряне с дъмбели за рамо .Това са упражнения които е желателно да присъстват в тренировачната ти програма.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ахам еми добре щото ги правя Surprised
Мерси за съветите.

Отговорете с цитат
Мнение  
M@R#@ написа:
pet5s написа:
Ханша няма начин да си го смалиш...

Всъщност има.. Arrow С намаляване на подкожните мазнини в областта на ханша се намалят и обиколките...

Еееее,голям си гений ! Не се иска много мозък да се сетиш за това.А как ще промениш пропорциите когато самите ти кости са по широки.Да знаеш,че става дума за таза Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
"Голям си гений", че не можеш да си свиеш костите... Laughing

Когато ти и аз сме писали, момчето (можеше и момиче да е по принцип- от ника не може да се определи) не беше посочило размери.. Ти си отговорил за случай, когато таза е генетично широк, аз пък - за случай, когато има излишни мазнини в областта на ханша.. Сега се оказва, че твоето предположение е грешно, моето също- момчето има 84 см обиколка.. И аз сега не знам ти какво точно искаш да обсъдим..

Мнение  
spoko me horako sa vprqgate.niti ste instruktori niti ni6to.prosto davate mneniq razbirate li? pompete si i sas zdrave tva e nai vajnoto nali

Мнение  
Аз препоръчвам мъртвата тяга ... Според мен на теб това ти трябва Exclamation (стига да нямаш проблеми с гръбнака и кръста) Exclamation

Мнение Re: Трапец ... 
shmatka написа:
Значи какви тренировки да правя че да ми станат раменете и гърба по широки ,а таза по тесен демек да си уформя тялото като трапец. ?

Гребане с щанга (чукчета) , мъртва тяга , трапецовидно повдигане на раменете от стоеж

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети