Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Трибестан
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Трибестан 
Не знам дали мясотто на темата е тук, но не съм сигурен към коя категория спада трибестанът.

Започвам пак да ходя на фитнес, след 10 месечно прекъсване и 7 изгубени килограма. Никога не съм се интересувал от никакви добавки, освен протеин и креатин. Сега мисля да пробвам с трибестан, но ще го пробвам единствено ако няма странични ефекти! Никога небих употребил нещо, което да ми навреди! Някой може ли да ми разясни дали трибестана има странични ефекти и ако има какви. Също така каква е системата му на взимане и колко струва?
Комбинирането му с креатин ще има ли ефект, т.е. едното няма ли да изключва другото и да го взимам на празно?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E8%F2%E5%EB%ED%E8_%C4%EE%E1%E0%E2%EA%E8/%D2%F0%E8%E1%E5%F1%F2%E0%ED_2006111365/
скивай

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
ААА неща женски хормони да произвеждам. А и космат да ставам също не е желателно. Някой ползвал ли го е за да сподели опита си? Как се приема и колко струва една "система"

Отговорете с цитат
Мнение  
Пил съм трибулус с килата дет се вика. Не съм усетил действие. Нито съм се окосмил. 100 таблетки са около 50 лева на Оптимум Нутришън. Стигат за около 20 дни. Пиех го по 6 таблетки на ден(3х2 с храната). Незнам може просто тази билка да не ми действа. Пробвай нищо няма да ти стане Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Ще ти помогне да "вдигнеш самолета" Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
има много ментаци от този продукт затова си вземи на Софарма

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми