Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Трицепсови упражненя?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Трицепсови упражненя? 
кажете кое упражнение за коя част на трицепса е?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
упражненията са толкова много,на скрипеца зависят от хвата и от накрайника които слагаш,просто въпроса ти е доста сложен според мен!Защо питаш?

Отговорете с цитат
Мнение  
френското трицепсово разгъване обхваща и трите глави Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
С щанага или с дъбел? Или няма значение? Какво мислите за Кик бека? Аз често го изпълнявам по препоръка на моя инструктор.

Отговорете с цитат
Мнение  
Според мен френското разгъване, скрипецът и лежанка с тесен захват са напълно достатъчни за тренировките за трицепса! При мен ефектът е доста голям Exclamation Smile

Мнение  
Hav0c написа:
Според мен френското разгъване, скрипецът и лежанка с тесен захват са напълно достатъчни за тренировките за трицепса! При мен ефектът е доста голям Exclamation Smile

Така е стига да не се претренира(да не се прекалява с повторенията и сериите)

Отговорете с цитат
Мнение  
Упражнението което натоварва трицепса по цялата му дължина е скрипец с обратен хват с една ръка. Но много тябва да се внимава да се изпълнява правилно, ане да се изкривява китката в долната част на упражнението.

Отговорете с цитат
Мнение  
основни основни основни !!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
Според мен френското разгъване и изтласкването с тесен са наЙ-добрите упражнения за трицепс Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
Упражнението което натоварва трицепса по цялата му дължина е скрипец с обратен хват с една ръка. Но много тябва да се внимава да се изпълнява правилно, ане да се изкривява китката в долната част на упражнението.

Това упражнение се радва на голям успех при мен като доколкото ми е известно обхваща повече външната част на трицепса отколкото вътрешната(при правилно изпълнение разбира се). Може да започнеш с скрипец с прав лост. От личен опит смятам, че именно с правият лост указва най-голямо влизяние, но е необходимо на няколко месеца да го сменяш за разнообразие примерно с скрипец с въже. И като последно натоварване за трицепса бих препоръчал простте и обикновени кофичкис тесен захват и прибрани лакти.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ge6 написа:
Според мен френското разгъване и изтласкването с тесен са наЙ-добрите упражнения за трицепс Cool

Френската преса и вдигане с тесен захват с 30кг а Ge6 ?? Laughing

Мнение  
Можете ли да ми кажете упражнение , което натоварва основно вътрешната част на трицепса Question

Отговорете с цитат
Мнение  
скрипец с въже.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
скрипец с по широк хват.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми