| Автор |
Съобщение |
Dimitar Hadjiev
Потребител
|
 Трицепс - Съвет
Здравейте всички...ако може да ми препорачате упражнения за трицепс..шото ми е изоставащ мускол...или някои техники за трениране ..нз.. някои по компетентен ако може да каже.
Благодаря предварително..
|
| Сря Апр 16, 2008 7:51 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Разгъване на скрипец
френско с крив лост
разгъване на дъмбел над глава
разгъване на горен скрипец с обратен хват с една ръка(редуваш ги)
6/8 повторения или пирамида!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Сря Апр 16, 2008 10:11 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
|
| Сря Апр 16, 2008 10:20 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Обедил съм се, че високите хора по - трудно им изпъква трицепса. Мое лично мнение. Упражненията по - горе са идеални
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Сря Апр 16, 2008 10:28 am |
|
 |
Dimitar Hadjiev
Потребител
|
Нз деа...не сам мн висок ушким...183-5 некаде сам нз точно..не сам сигурен дали тва ще е причината..иначе бицепса ми е добре..но трицепса разваля картинката..
А Роки разгъването с думбел над глава ...как да го права ..с двете раце с 1 думбел или да ги редувам парво едната с думбела после другата..
|
| Сря Апр 16, 2008 9:21 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Dimitar Hadjiev написа:Нз деа...не сам мн висок ушким...183-5 некаде сам нз точно..не сам сигурен дали тва ще е причината..иначе бицепса ми е добре..но трицепса разваля картинката..
А Роки разгъването с думбел над глава ...как да го права ..с двете раце с 1 думбел или да ги редувам парво едната с думбела после другата..
Е нали имаш френско с дъмбел значи другото упражнение е с една ръка.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Сря Апр 16, 2008 9:22 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
Dimitar Hadjiev написа: ... разгъването с думбел над глава ...как да го права ..с двете раце с 1 думбел или да ги редувам парво едната с думбела после другата..
редувай ги
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Чет Апр 17, 2008 8:27 am |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Кик бек или на лежанка с тесен хват, аз така тренирах + разгъване на дъмбел над глава
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Съб Апр 19, 2008 4:32 pm |
|
 |
Dimitar Hadjiev
Потребител
|
Благодаря ви момчете...ще правя сега тия упражнения.. и ще видим..дано има добри резултати
|
| Пон Апр 21, 2008 6:52 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
jkklouna написа:Кик бек или на лежанка с тесен хват, аз така тренирах + разгъване на дъмбел над глава
кик бек е оформящо упражнение и се прави предимно в края на тренировката, няма нищо общо с лежанката с тесен хват незнам защо си ги редувал точно тях но тренировката която описваш не е правилна.
|
| Пон Апр 21, 2008 7:00 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Не съм се изразил правилно правех ги и 2те в една тренировка и винаги почвах с лежанката, а кик бека ми е накрая.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Пон Апр 21, 2008 7:12 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
jkklouna написа:Не съм се изразил правилно правех ги и 2те в една тренировка и винаги почвах с лежанката, а кик бека ми е накрая.
Тва е друго
|
| Пон Апр 21, 2008 7:15 pm |
|
 |
|
|