Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Трицепс - Съвет
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Трицепс - Съвет 
Здравейте всички...ако може да ми препорачате упражнения за трицепс..шото ми е изоставащ мускол...или някои техники за трениране ..нз.. някои по компетентен ако може да каже.
Благодаря предварително.. Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Разгъване на скрипец
френско с крив лост
разгъване на дъмбел над глава
разгъване на горен скрипец с обратен хват с една ръка(редуваш ги)
6/8 повторения или пирамида!

Мнение  
http://www.fitnes-bg.com/exercises_triceps/

Отговорете с цитат
Мнение  
Обедил съм се, че високите хора по - трудно им изпъква трицепса. Мое лично мнение. Упражненията по - горе са идеални Wink

Мнение  
Нз деа...не сам мн висок ушким...183-5 некаде сам нз точно..не сам сигурен дали тва ще е причината..иначе бицепса ми е добре..но трицепса разваля картинката..
А Роки разгъването с думбел над глава ...как да го права ..с двете раце с 1 думбел или да ги редувам парво едната с думбела после другата..

Отговорете с цитат
Мнение  
Dimitar Hadjiev написа:
Нз деа...не сам мн висок ушким...183-5 некаде сам нз точно..не сам сигурен дали тва ще е причината..иначе бицепса ми е добре..но трицепса разваля картинката..
А Роки разгъването с думбел над глава ...как да го права ..с двете раце с 1 думбел или да ги редувам парво едната с думбела после другата..

Е нали имаш френско с дъмбел значи другото упражнение е с една ръка.

Мнение  
Dimitar Hadjiev написа:
... разгъването с думбел над глава ...как да го права ..с двете раце с 1 думбел или да ги редувам парво едната с думбела после другата..

редувай ги

Отговорете с цитат
Мнение  
Кик бек или на лежанка с тесен хват, аз така тренирах + разгъване на дъмбел над глава

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря ви момчете...ще правя сега тия упражнения.. и ще видим..дано има добри резултати Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
jkklouna написа:
Кик бек или на лежанка с тесен хват, аз така тренирах + разгъване на дъмбел над глава

кик бек е оформящо упражнение и се прави предимно в края на тренировката, няма нищо общо с лежанката с тесен хват незнам защо си ги редувал точно тях но тренировката която описваш не е правилна.

Мнение  
Не съм се изразил правилно правех ги и 2те в една тренировка и винаги почвах с лежанката, а кик бека ми е накрая.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
jkklouna написа:
Не съм се изразил правилно правех ги и 2те в една тренировка и винаги почвах с лежанката, а кик бека ми е накрая.

Тва е друго Wink

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети