Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Трябва ли да отслабвам?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Трябва ли да отслабвам? 
висок сум 184 см и тежа 74 килограма трябвали да отслабвам

1.10 Заглавия от рода на “помогнете”,"помощ”,"въпрос", “проблем”, “някой знае ли...”, “хелп..”, не са приемливи затова такива теми ще се модерират строго!

rnmt

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Не знам дали трябва да отслабваш, но трябва да прочетеш правилника на форума и да видиш, че такива заглавия са недопустими. После, ако наистина искаш да питаш нещо, задай по-точно въпроса си. Височина и кг не са достатъчна информация, ако изглеждаш добре, защо да отслабваш?
Ако имаш тлъстини, това е друг въпрос.

Мнение  
maria написа:
Не знам дали трябва да отслабваш, но трябва да прочетеш правилника на форума и да видиш, че такива заглавия са недопустими. После, ако наистина искаш да питаш нещо, задай по-точно въпроса си. Височина и кг не са достатъчна информация, ако изглеждаш добре, защо да отслабваш?
Ако имаш тлъстини, това е друг въпрос.

Също така:
-отколко време тренира
-каква му е програмата
-спазвали някакъв хран.режим
-за колко време иска да отслабне и с колко килограма
-мислил ли е за взема някакви добавки и какви, ако е вземал да каже какво пие в момента

*Аз съм 185/186см. и съм около 76/7кг. това са напълно нормални килограми за такъв ръст и фигура оттам!

Отговорете с цитат
Мнение  
luk4o според мен при такъв ръст 184 и тези кг даже мисля че трябва да качиш малко,но зависи какви цели имаш.аз при ръст 177 съм 90кг бях 57кг... като се захванах с фитнес,зависи КОЙ КАКВИ ЦЕЛИ ИМА И КАКВО ИСКА И КАК ИСКА ДА ИЗГЛЕЖДА Cool

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети