Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Трябва ли да отслабна(да попитам и аз)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Трябва ли да отслабна(да попитам и аз) 
Значи 1.50 съм и тежа 45кг.Някой ако може да ми каже трябва ли да отслабвам или не???

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Никой не може да ти каже.Ти трябва да си прецениш,но за мен 45 кила и да искаш да отслабваш е лудост.Дори и да нямаш плочки и да имаш корем са ти малко.Я си помисли ти мъж ли искаш да станеш или да приличш на няква хилка? Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
И на колко години си, та при тези килограми питаш дали да отслабваш Very Happy Защо да отслабваш, няма ли да растеш и да трупаш маса, после да правиш релеф, поне никът ти подсказва, че си момче Rolling Eyes

Мнение  
И аз се чудя дали ми трябват диети на 15 г. съм висока съм 169 и съм 45 кг но имам малко коремче....

Отговорете с цитат
Мнение  
sonchetooy написа:
И аз се чудя дали ми трябват диети на 15 г. съм висока съм 169 и съм 45 кг но имам малко коремче....

Коремчето можеш да го стегнеш за няколко месеца, а килограмите са ти просто подходящи като за момиче. Няма какво повече да сваляш и т.н. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря за отговорите, значи трябва просто да наблегна на тренировките за корем.Много ми бяхте полезни.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети