Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Трябва ли специална серия за креатина?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Трябва ли специална серия за креатина? 
Аз съм 173 и тежа около 55 кг.Вторник и четвъртък ходя на фитнес вечер и съботата - следобед.Искам да качвам маса.Зает съм(на училище) от 1 до 7:20.
Тренирам от почти 4 месеца.Вземам креатин по 6 грама както пише на опаковката-2 пъти на ден -сутрин след закуска и веднага след тренировка(не вземам в дните,в които не ходя на фитнес).Направих зареждащ период със креатина но след това не вземах почти месец-трябва ли в такъв случай да направя нов?
Програмата ми е : Вторник - гърди,бицепс и корем ;Четвъртък - гръб,трицепс,предмишници; Събота- рамо,крака и корем(почти всички опражнения правя с по 8 повторения-освен тези за корем и крака)
Взел сам си тази програма от един сайт-"Тридневен сплит за маса" (или нещо от сорта).
Но не знам дали е подходяща за вземането на креатин и дали трябва(е хубаво) да вземам още нещо заедно с него.
Не мисля че парите ще са ми проблем.Благодаря ви предварително за помощта. Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение  
според мен креатин може да се взима при всякаква програма!но като то гледам мерките мисля че не е трябвало да зимаш креатин а гейнер!иначе ако държиш да продължиш с креатина може да го комбинираш с декстроза не е скъпа или по една лажица мед!незнам каква е причината да спреш да го пиеш след зареждането ама е по добре да направиш още едно,и мисля че е добре да се пие креатина преди,след тренирофка и вечер!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
с тия мерки, верно гейнър, протеини, яйца, шоколад, мляко, мед...пръжки Very Happy

пс: без пръжките

Мнение  
Груба грешка е, че не взимаш creatine в почивните дни.Дозата след тренировка я съчетай с хранителна добавка с високо съдържание на белтъчини и въглехидрати от типа на тези
http://goton.bg/liquid-amino-explode.htm
http://goton.bg/mass.htm така ще ускориш процесите на хипертрофия на мускула, т.е на растеж.Щом финансите не те притесняват гейнера го пий 3 пати на ден по 50 грама.А в храненето включи много ориз,картофи,месо, мляко и 2 man down яйца

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз по принцип не искам за 1 месец да кача 10 кила.Не искам светкавичен ефект...Какво мислите че трябва да вземам при положение че мога да си изчакам килцата??

Отговорете с цитат
Мнение  
вземи си гейнер и яж това което каза ФИТНЕС БГ креатина може да продъжиш да го пиеш със декстроза или мед!

Отговорете с цитат
Мнение  
Един приятел ми каза че да вземаш протеини било вредно.Не мисля че той знае какво говори но все пак трябва да ви попитам.Има ли нещо такова??Има ли някакви странични ефекти,за които трябва да знам??

Отговорете с цитат
Мнение  
ми мойто мнение е че е безвреден,то ако тои е вреден какво трябва да кажем за другите добавки(и не само добавки)
не се притеснявай,според мен няма странични ефекти(освен мускули Wink )

Отговорете с цитат
Мнение  
А ако спра да вземам креатин трябва ли да комбинирам гейнера с нещо друго?

Отговорете с цитат
Мнение  
ми аз мисля че няма нужда!храни се добре!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети