Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Трябва ми релеф - Help
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Трябва ми релеф - Help 
Zdraveite na 16 god. sum i sum visok 173 sm.i tega 80 kg.Vidimo ne sum debel no imam korem kajete nqkoi oda4en variat da izleze se orelefq i da premahna korema bez da zagybq ot masata.Blagodarq predvaritelno.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Номер

Отговорете с цитат
Мнение  
няма как без да загубиш масата , т.е. има но със зоб ! спазваш НВД + кардио по интензивна тренировка с по-леки тежести и по малки килограми и до 2-3 месеца резултата ще е на лице

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
ok.No imam oshte 1 vupros spored moqta viso4ina i kilogrami moga li da zapochvam rabota za relef i ako da to da mi izgotvi nqkoq trenirovka s koqto da postigna orelefqvane Question blagodarq.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
тренираи докато позаформиш някакви мускули ... после качваи маса ама не на сланини а мускули.Когато станеш 70%мускули 30%мазнини спазваш нвд и тренираш яко. Това е релеф от маса не кожа и кокали ...

Отговорете с цитат
Мнение  
Аба teldo пиши на кирилица бе човек . Точно заради това един скоро яде бана Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
ренираи докато позаформиш някакви мускули ... после качваи маса ама не на сланини а мускули.Когато станеш 70%мускули 30%мазнини спазваш нвд и тренираш яко. Това е релеф от маса не кожа и кокали ...

30 % мазнини са много... Страшно много... Аз съм със 17 % мазнина (скоро се теглих на един кантар) и има много какво да се желае.

Отговорете с цитат
Мнение  
еми тои ще ги обърне в мускул с яко трен ....

Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:
еми тои ще ги обърне в мускул с яко трен ....

Би ли обяснил на широката публика как точно се превръщат мазнините в мускули, че ми стана доста интересно. Ако успееш да ме впечатлиш ще препоръчам програмата ти на 125килограмовият си приятел, който има доста значителна част мазнини по тялото си. И под доста имам предвид - доста!

Отговорете с цитат
Мнение  
ми нестава с лежане засеки случаи Laughing Laughing Laughing ще спазва нвд без да прави кардио.Ще стане по бавно,но няма да изгуби кои знае колко

Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:
ми нестава с лежане засеки случаи Laughing Laughing Laughing ще спазва нвд без да прави кардио.Ще стане по бавно,но няма да изгуби кои знае колко

Ти си официално един от най-заблудените хора във форума. ОТ МАЗНИНИ НЕ СЕ ПРАВЯТ МУСКУЛИ, а от Белтъчини(риба, пилешко), енергията за тяхното създаване идва от въглехидрати(тестени изделия, сладки и подобни)
мазнини използват се за запас при калориен дефицит в тялото >> ако поемаш по-малко въглехидрати отколкото са нужни за поддържане на мускулна маса ще се изгаря мазнина за да се съхрани мускула.
http://www.filibe.com/bodybuilding/nutrition.html -тук по-подробно
http://free.bol.bg/jekov/640/kalorii.htm -от тук може да се научиш как/ какво да ядеш.
Само с хранене няма да стане-включваш кардио. 3-4 пъти в седмицата по около 20 мин/половин час- дали ще е тичане или колело или каквото ти си избереш няма значение.

Накрая-първо се научи да разгледаш предишните теми, може да намериш всичко това което съм написал много бързо.
+аз съм 84 кг и аз като теб имам само малко мазнини около корема но още няма да чистя чак пролетта Smile
нали знаеш- През зимата качваме, пролетта чистим, и лятото се гъзарим. Smile

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
сагласен сам с jjklona чe бицпеса е един от най-заблодените Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
vankata_bg написа:
сагласен сам с jjklona чe бицпеса е един от най-заблодените Very Happy Very Happy

И аз също. Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
vankata_bg написа:

И аз също. Very Happy

даже трябва да му се измисли и титла Very Happy Very Happy Very Happy
и да е под аватара

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети