Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Търся начин за бързо сваляне на килограми
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Търся начин за бързо сваляне на килограми 
Здравейте на всички първо. Smile Искам да ви помоля за помощ отностно сваляне на кг. Аз съм момчен а 16 г.. Имам състезание след месец и тр да сваля 8 кг за да съм в добра форма и да се чувствам наистина добре, щото просто няма да ми е никак комфортно, лека категория съм, ся съм 60 и нещо кг. Обаче не искам да си губя мускулната маса, искам да сваля само мазнини, а просто ми се струва че това е невъзможно да стане за 1 месец. Има и един друг проблем, не мога да прая силови , т.е да дигам тежести, щото скоро ме оперираха и просто ми е забранено. Остава само кардиото. Абе напрао съм отчаян, пък от тва състезание не мога да се откажа, тва ми е живота. Smile
За сега съм си взел кленбутерол, някакъв ел карнитин и фет бърнер, който май е супер слаб. Зимам по 9 таблетки клен на ден и се чудя кво друго да правя. Моля ви се кажете възможно ли е да сваля 8 кг мазнини за месец и ако да как? Готов съм всичко да направя (без тежести). Cool

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
8 килграма мазнини за 1 месец без да губиш мусколи според мен е невазможно

Отговорете с цитат
Мнение  
и аз така мисля 4е е невазможно!

Мнение  
А поне някъф близък резултат да постигна, то е ясно, че и мускули ще изгубя, но поне повече мазнини? Мисля да ям само месо и салата (маруля) и да ги пия теа работи и да прая по 2 часа кардио на ден, тъй добре лие? Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз миналата година свалих 6 килограма за 1 месец , даже и толкова немаше
зех си л-карнитин и започнах секи ден кардио по 1,30час , почти никви мазнини и въглехидрати
тва точно преди морето

Отговорете с цитат
Мнение  
ейй тва зна4и ли че имам шанс по тоя начин? готов съм и по два и полв часа кардио да прая - на велото, стига само да действа. Laughing
И още един въпрос, тоя клен да го зимам ли или няма никъф ефект от него? Пулса ми се качва до 90 - 100 мин. обаче аз се чудех когато не се движиш и пулса ти въпреки всичко е толкова, отслабваш ли или не?

Отговорете с цитат
Мнение  
ее и във крайна сметка успя ли да свалиш килограмите и как се представи на състезанието Smile

Мнение  
Ходи и на сауна ще ти помогне Exclamation

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
мога да кава че е напълно жъзможно и няма да изгуби мускулна маса ако тренира редовно

Отговорете с цитат
Мнение  
fast написа:
А поне някъф близък резултат да постигна, то е ясно, че и мускули ще изгубя, но поне повече мазнини? Мисля да ям само месо и салата (маруля) и да ги пия теа работи и да прая по 2 часа кардио на ден, тъй добре лие? Smile

По 45мин. кардио поне 4/5 дена в седмицата Wink НВД диета и можеш някакви добавки да вземаш.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети