Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Търся обувки за тренировка
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Уви...вчера се опитах да побягам малко на пътечката , но незнайно защо не ми се получи Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Кецове и маратонки от Германия 
Доставяме стоки по каталог директно от Германия. Включително и маркови маратонки, кецове, обувки, спортни стики и др. При ваш интерес към нашата оферта, изпращаме сайтовете на всички немски каталози с които работим.
Пишете ни на E-mail : otto.katalogi@gmail.com
0886335737
ЕВРОМОДА

Мнение Re: Кецове и маратонки от Германия 
otto-tt написа:
Доставяме стоки по каталог директно от Германия. Включително и маркови маратонки, кецове, обувки, спортни стики и др. При ваш интерес към нашата оферта, изпращаме сайтовете на всички немски каталози с които работим.
Пишете ни на E-mail : otto.katalogi@gmail.com
0886335737
ЕВРОМОДА
нови ли са

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Всички стоки са нови и маркови. Каталозите са сезон есен/ зима. Всеки, който се интересува, нека да ни прати E-mail . Ще му отговорим лично.
ЕВРОМОДА

Мнение  
otto-tt написа:
Всички стоки са нови и маркови. Каталозите са сезон есен/ зима. Всеки, който се интересува, нека да ни прати E-mail . Ще му отговорим лично.
ЕВРОМОДА
даи skype 4е меила ми е багнат плс

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
аз тренирам с едни гуменки дето едно време ритах топка с тях, пръстите стърчт навън, ама карай, важното е че имам нещо на краката, в моята зала не може бос, защото почти цялата зала има гума на пода и краката ще ми станат на задник Laughing

Metallica FOREVER!!!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Ние продаваме онлайн всякакви обувки за спорт. Ето ги борцовките от Асикс, модел на Олимпийския шампион Кейл Сандерсън : http://www.kec.bg/catalog/product_info.php?products_id=234&osCsid=b1ud5nmprdg2bo986utrl5h463

Аз лично и се боря и вдигам щанги с този модел и съм много доволен.[/url]

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети