Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Ултра Тен
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Ултра Тен 
Имам следните въпроси: Ако си купя Ултра Тен и ходя на солариум, какво съкращавам -времето на процедурите или броя им? Възможно ли е от Ултра Тен да понадебелея Laughing , в смисъл да ми се увеличи апетитът Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Съкращава се броя на процедурите. Не се напълнява дори се отслабва основната съставка тирозин често присъства в състава на фет бърнерите. Тя има своиство да стимилира секрецията на растежен хормон а това води до намаляване на телесните мазнини

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Благодаря, шефе!
В нашия град няма от най-модерните солариуми и като се стигне до 25-30 минути , ми е много досадно да правя процедурите. 2-3 да отпаднат ще съм доволна. А щом се и отслабва, става супер Very Happy
В града няма открити басейни, а това значи -никакъв шанс да добиеш цялостен тен, ако не идеш на солариум.

Мнение  
Ултра тен,солариум...аз при най-малкото слънце и почвам да почернявам...а,лятото с малко море,плаж и печене на някоя от терасите си ставам направо негърче Laughing Laughing Laughing Винаги съм искала да отида на солариум,но мисля че ще ми дойде в повече...хм,а от какво зависи колко бързо ще почернееш,освен от многото висене на слънце...нещо от самата кожа влияе ли се Rolling Eyes Laughing

Мнение  
Най-важен фактор според мен е степента на пигментираност на кожата. По-светлата кожа има по-голяма чувствителност към слънчевото въздействие. По този признак кожата се класифицира в пет групи, но най-общо: много светлата (най-бялата, тя е и най-тънка) трудно хваща тен и е по-предразположена към изгаряне, а много тъмната е по - плътна и е най-устойчива към слънцето.
Аз , слава богу, съм с по-тъмна и плътна кожа, но не ми се чака до морето за тен Very Happy , пък и ще потъмнеят различно частите на тялото, ако чакам до лятото.

Мнение  
Чакам да споделиш резултатите, ако решиш да го пробваш, че аз съм с много бяла и тънка кожа и съм противник на слънчевите бани и солариума, пък много харесвам кожа с лек загар... Very Happy

Мнение  
Very Happy Вече почнах пробата, само че днес за първи ден ходих на солариум и стоях само 5 минути, като 30 минути преди това лапнах две хапчета Very Happy Ще кажа до края на седмицата какво се получава Very Happy
Може ли някой да ми каже как стоят нещата с комбинацията Ултра Тен + кафе? Питам, защото за Л-карнитина знам, че не бива да се съчетава с кафето(около 1 час,де), но за Ултра Тен не съм наясно, пък след тренировката и солариума - кафе Laughing А има ли някакво противопоказание за съчетаване с алкохол, водка например Twisted Evil

Мнение  
а вски ден ли трябва да пия хапчетата(преди няколко дни и аз си ги взех) или само преди солариум? Question защото аз ходя 3 пъти седмично на солариум и ако ги пия само тогава не знам дали ще има ефект.

Отговорете с цитат
Мнение  
Принципно е достатъчно да се пие 1 час преди излгане на ултравиолетова светлина. Но моя съвет при курсове за интензивно почерняване да се прима всеки ден. Максималната продължителност на такъв интензивен курс не трябва да надхвърля 10-15 процедури.

Отговорете с цитат
Мнение  
Питане: Като постигна сега желания тен в солариума, след колко време мога пак да направя подобен курс с Ултра Тен ? Сега всичко е отлично, но имам предвид, че до лятото има доста време и солариумният тен ще поизбледнее Very Happy Примерно към 10-15 юни може ли втори курс?

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети