Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Упражнение за долна част на корема
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Упражнение за долна част на корема 
Препоръчайте добро упражнение за долна част на корем освен вдигане на краката от вис. Проблема е че не мога да правя много повторения.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
1.Вдигане на краката от лег. Повторенията са по 15-20 в серия - общо 3-4 серии.
2.Повдигане на таза от лег - краката са сганати в колената, като ходилата са на земята, а тяло лежи на пода. Повдига се таза докато бедрата и тялото направят права линия - това е крайната фаза. Акцента е върху дишането, като допълнително се стягат изометрично мускулите на корема и се издишва се максимално въздуха в края. Повторенията отново са по 15-20 в серия - общо 3-4 серии, като тук те не са от особено значение.

От вис може да са сгънати в коляното - по-лесно е, а и не се натоварват много мускулите в горната част на бедрата.

Последната промяна е направена от FITNES BG на Сря Ное 22, 2006 10:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение  
Пробвала ли си изписването на числа.От положение легнала по гръб с абсолютно изпънати крака и максимална амплитуда изписваш цифрите от 0 до 9 и обратно. Освен долната част натоварва и косите коремни мускули а това според мен е доста важно.

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:
Пробвала ли си изписването на числа.От положение легнала по гръб с абсолютно изпънати крака и максимална амплитуда изписваш цифрите от 0 до 9 и обратно. .

Първо римските, после и арабските Very Happy Wink

Мнение  
Да питам: Като правя хиперекстензии (има специален уред в залата), правя 4X15, започва да ме боли коремът в долната част.Местих височината, все тази.От друга страна не спирам хиперекстензиите, защото много добре ми действат на гръбнака, който общо взето все си ме боли,най-вероятно от седенето пред компютъра.Някъде греша при упражнението ли?

Отговорете с цитат
Мнение  
M@R#@ написа:
bobi написа:
Пробвала ли си изписването на числа.От положение легнала по гръб с абсолютно изпънати крака и максимална амплитуда изписваш цифрите от 0 до 9 и обратно. .

Първо римските, после и арабските Very Happy Wink

и после китайската азбука...

Мнение  
Много ти благодаря за отговора, само не разбрах той какво общо има с въпроса ми.

Отговорете с цитат
Мнение  
болките ти като мускулна треска ли са или като спазми?

Отговорете с цитат
Мнение  
Сега ,като прочетох въпроса ти,се замислих,че май не мога точно да определя.По-скоро като мускулна треска-не много силни, не прорязващи.Още докато правя упражнението започват.Аз ходя два пъти седмично на тренировка-тъкмо поспрат и пак.

Отговорете с цитат
Мнение  
ми според мен е мускулна треска и при мен се е получавало,опитаи да пиеш аспирин след трнировка или упсарин растворим(но тои е по скъп а ефекта е почти същя) пробваи ако продължава да те боли,значи е нещо друго,не съм експерт и няма да мога да ти кажа,ако продължат болките иди до личния ти лекар тва е моя съвет

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря,мислех да не е от неправилна височина на уреда, но нищо не се промени,като я смених.Ще пробвам с аспирин, ако не ,наистина при лекар Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Мускулна треска се получава и при претрениране..така че явно въстановяването ти куца..

Мнение  
Ходя на тренировки в четвъртък и събота(понякога неделя).Май има време за възстановяване,ами сигурно съм кекава.

Отговорете с цитат
Мнение  
не е от въстановяването а и според мен не е задалжително да претренираш за да имаш мускулна треска (тва е мое мнение)

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз казах И при претрениране. Иначе мускулната треска се получава като защитна реакция на организма. Отделя се един отпадъчен продукт - млечна киселина.

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети