Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Упражнения за вкъщи ( помощ )
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Упражнения за вкъщи ( помощ ) 
значи получава се така че няма да имам пари за фитнес доста дълго време а имам в наличност само крив лост и един дъмбел можете ли да ми кажете 2 упражнения за гърди и 2 за гръб за да мога да си тренирам в нас за другите мускулни групи си знам упражненията ма за гърди и гръб немога да се сета какво да права само с дъмбела и кривия лост... Crying or Very sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми...за гърди и гръден кош ще ти препоръчам... пуловър
.....за гръб
също с една ръка и съответно с един дъмбел , но с по-малка тежест можеш да правиш Флайс - Dumbell Flyes
..... за гръб.....вземаш кривият лост , закачаш му неголями тежести и си го слагаш зад тила (вратът) и вдигаш нагоре , надолу......ми за това се сещам.....
Серийте....да са 5-6 според мен....повторенията в зависимост от това каква е тежеста и естествено колко можеш да издържиш!
Съвет от мен прави ги възможно най-провилно....и възможно най-близко до своят максимум!
Така има по-голям резултат....надявам се да съм помогнал!

Отговорете с цитат
Мнение  
Към тези упражжнения може да добавиш и гребане с дъмбел (стига да е достатъчно тежък)

Отговорете с цитат
Мнение  
мерси за сега но неотказвам и още идеи Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Да питам ФИТНЕС БГ ....за рамене какво мога да правя в къщи...понеже все още не е започнала ваканцията и съм на даскало....
Рамената ми са предполагам по-слаби и по не натоварвани от останалите мускулни групи.....нещо като за начало и за последващо развите Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Повечето от упражненията за рамене се изпълняват с дъмбели. така че можеш да правиш всяко едно от тях. Но задължително според мен рамени преси и разтвяряне на страни ( но с изпънати ръце от седеж и изливане в крайната фаза)

Отговорете с цитат
Мнение  
Четох статия за бицепса и неговите възможности....до колкото разбрах те се определят така:
Сгъваме ръката под ъгъл 90" и мерим разтоянието от сгъвката до началото на бицепсовият мускул....
за жалост при мен то е по-голямо.....
един приятел ми каза че аз притежавам къс мускул.....с една дума по-висок но по-къс!
Това лошо ли е ..... Rolling Eyes
Естествено аз съм още начинаещ....но дали ще мога да го поудължа или с течение на времето той сам ще се пооправи..
и искам да питам понеже разбрах , че когато човек започне да тренира в началото постига най-добри резултати....е аз тренирам малко по-усилено от 1 месец и 10 дена..... до сега съм постигнал ,09mm увеличение на бицепса....това ме устройва , но предполагам за в бъдеще няма да е все така голям напредъкът , за да знам какво да очаквам! Rolling Eyes

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети