| Автор |
Съобщение |
S7nX
|
 Упражнения
Понеже не ми се ходи по фитнес зали предпочитам да тренирам вкъщи и искам да ви попитам дали само с Лицеви Опори, Коремни Преси, Бягане /на дълго растояние/, Кофички и Набирания ще стане нещо защото имам само 2 гирички по 3-4кг. И ако ще има някакъв резултат в близките няколко месеца ако искате кажете и някаква схема кога какво и по колко да тренирам. Не съм много издръжлив но за това пък съм упорит
П.С. Аз съм 170см 65кг.
|
| Нед Апр 20, 2008 6:28 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
f13rce
Потребител
|
У дома и с това,което разполагаш освен тонизираща тренировка нищо не можеш да направиш (и разлегедай из форума това не е първата такава тема!)
| Нед Апр 20, 2008 7:56 pm |
|
 |
S7nX
|
Да, погледнах останалите теми, но никой не е дал точен отговор... Искам просто да си пооформя тялото и най-вече гърдите много ми трябват упражнения за гърди. Значи каквото и да правя нищо няма да стане освен да вляза в форма? Защото тренирам и фрийрън и ми трябва повечко сила.. Не искам да правя кой знае каква маса а искам само да ми попораснат мускулите и да си пооформя тялото.. Мерси мн за отговора
|
| Пон Апр 21, 2008 11:18 am |
|
 |
Rocky
Потребител
|
за гърди прави флаис със гирите и кофички а също може и лицеви
|
| Вто Апр 22, 2008 9:36 pm |
|
 |
S7nX
|
Само още 1 въпрос ще пренатоваря ли гърдите ако всеки ден правя лицеви, кофички и флайс? И ако е така колко дена да почивам?
|
| Чет Апр 24, 2008 6:16 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
S7nX написа:Само още 1 въпрос ще пренатоваря ли гърдите ако всеки ден правя лицеви, кофички и флайс? И ако е така колко дена да почивам?
И за какво ти е да правиш това?! Земи прочети малко литература по темата явно си в големи заблуди.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Апр 24, 2008 6:26 am |
|
 |
S7nX
|
еми нали за това ви питам защото нямам литература... а в интернет информацията е много малко, поне на Български език  Защото забелязах че тука има доста начетени хора и искам съвети
|
| Чет Апр 24, 2008 1:55 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
S7nX написа:еми нали за това ви питам защото нямам литература... а в интернет информацията е много малко, поне на Български език Защото забелязах че тука има доста начетени хора и искам съвети 
Сайта е претъпкан с информация така че не задавай секи незначителен глупав въпрос за който се сетиш.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Апр 24, 2008 2:04 pm |
|
 |
S7nX
|
Аз питам за това което ме интересува! За мен въпросите не са тъпи а ако за тебе са много съжалявам! А между другото това не е сайт а е форум, така че и аз мога да си дървя на тема компютри! Мен като ме питат как да направя това или как да си пусна антивирусната да сканира не ги режа а им обяснявам тай че не те знам какъв си но се отнасяй с останалите хора така както искаш да се отнасят с теб!
|
| Чет Апр 24, 2008 2:17 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
S7nX написа:Аз питам за това което ме интересува! За мен въпросите не са тъпи а ако за тебе са много съжалявам! А между другото това не е сайт а е форум, така че и аз мога да си дървя на тема компютри! Мен като ме питат как да направя това или как да си пусна антивирусната да сканира не ги режа а им обяснявам тай че не те знам какъв си но се отнасяй с останалите хора така както искаш да се отнасят с теб!
Ако не си забелязал това е сайт с форум! Явно ти е по лесно да си драскаш тука глупости отколкото да потърсиш и да си прочетеш!!! С хората се отнасям както аз реша не си човека който да ме поучава!!!
|
| Чет Апр 24, 2008 2:31 pm |
|
 |
S7nX
|
Това е форум прекрепен кам сайт! А аз правя това което си искам, знаеш ли колко ми пука, че някво колтуристче ми се прави на отворено щото е по-начетено от мен..? Жалко.. ей тези като теб само развалят форумите ..
|
| Чет Апр 24, 2008 2:35 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
S7nX написа:Това е форум прекрепен кам сайт! А аз правя това което си искам, знаеш ли колко ми пука, че някво колтуристче ми се прави на отворено щото е по-начетено от мен..? Жалко.. ей тези като теб само развалят форумите ..
Първо може да се образоваш малко, защото дори неможеш да пишеш правилно! После можеш да дойдеш и да ми говирш, че развалям форума, разбра ли! Пък това, че съм по начетен от теб е очевидно, знам че те е яд, но пък такъв е живота! Айде или влез в час с правилата на форума или ни освободи от присъствието си! Ако искаш да ми кажеш нещо пиши на ЛС а не в темите, за да не изхвърчиш!
|
| Чет Апр 24, 2008 2:41 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
S7nX написа:Само още 1 въпрос ще пренатоваря ли гърдите ако всеки ден правя лицеви, кофички и флайс? И ако е така колко дена да почивам?
За да прекратим спора. Да ще претовариш. Наистина в сайта има няколко статии посветен на времето което трябва да сепочива. Както между сериите така и в самия тренировъчен сплит. Но щом не ти се търси времето на натоварване трябва да е през 72 часа за да се получи мускулна хипертрофия.
|
| Пет Апр 25, 2008 12:04 pm |
|
 |
|
|