Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Фитнес залата, в която тренирам е...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Хаха само няма да се смеете,защото моята зала е 1 стара построика от кошара в кащи може да не е нищо особенно но нали си правя мусколчета.Имам си 1 шанга 40 кг гирички 5,10,15,20 тичам си наи редовно из баклана и т.н.В нея тренираме 4 човека аз брат ми и още 2 ма комшии е не сички заедно де 2 по 2 сега някои могат да кажат (хаха вижте ги тия селяни в кошара си правят ззала)да може да е кошара ама ми варши работа имам си подслон имам си място широко и за 1 2 направих рацете и малко гарди.Сега повече нема кво да казвам за нея даже малко ме досраме Embarassed ма нищо сега немога да сам като вас Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger

Отговорете с цитат
Мнение  
Че кое му е срамното, бе човек...ти си даже за похвала. Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Хаха мерси все пак Smile . Щом инструктор ми го казва значи е за добре аз добре се сетих да влизам в тоя саит за да уча как да тренирам.МЕРСИ.

Мнение  
аз тренирам чак в габрово иначе съм от враца-пътувам и добре че майка ми работи тук та направо и квартира си взех! Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Ами аз тренирам борба и след като свърши тренировката винаги ни пращат по уредите и там си дигам

Отговорете с цитат
Мнение  
аз не смятам да обличам фланела докато тренирам от опит знам че жените се възбуждат от потно но не от ланска пот тяло с напрегнати току що напомпани мускули какво негодуват жените нали ви виждам какви мокри погледи ми хвърлят във фитнеса човек не може да си потренира на спокойствие почнах да губя форма от непълноценни тренировки - покажи ми това движение , покажи ми онова движение добре ли го въртя дъмбела де и от тоя сорт аман ...взел съм си екип на мусаши с изрязана фанелка и къси панталонки и това е добре се чувствам...

Мнение  
aab1972 написа:
аз не смятам да обличам фланела докато тренирам от опит знам че жените се възбуждат от потно но не от ланска пот тяло с напрегнати току що напомпани мускули какво негодуват жените нали ви виждам какви мокри погледи ми хвърлят във фитнеса човек не може да си потренира на спокойствие почнах да губя форма от непълноценни тренировки - покажи ми това движение , покажи ми онова движение добре ли го въртя дъмбела де и от тоя сорт аман ...взел съм си екип на мусаши с изрязана фанелка и къси панталонки и това е добре се чувствам...

...сини на цвят, предполагам... Arrow за да не те урочасват... Laughing

Мнение  
черни като очите ми , като тридневната ми набола брада като яроста ми към желязото което мачкам , като помислите ми ...абе ти да не се заяждаш нещо с мен ...ще вземе да ми стане приятно, а до уроките , нося амулет зареден със сили от египедските пирамиди така че не ме е страх...

Мнение  
черни като очите ми , като тридневната ми набола брада като яроста ми към желязото което мачкам , като помислите ми ...абе ти да не се заяждаш нещо с мен ...ще вземе да ми стане приятно, а до уроките , нося амулет зареден със сили от египедските пирамиди така че не ме е страх...

Мнение  
Ходех преди в "Спарта" при плувният басейн Спартак,а сега ходя в стадион "Васил Левски".

Залата в която ходя е единствената в моя град.Но проблема е 4е уредите са малко,помощението в което е залата е твърде малко и уредите са през 1-2 метра.Понякога даже има по 20 4овека и като отида и напрао ми става лошо.Но е единствената и няма друго място така 4е пак става.А за инструктурите-единия се занимава от 13-14 години с фитнес,другите 2 ма с 1 и 2 години по-големи от мене(сами си направете изводите колко разбират).

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз тренирам в Fitnes Center UNIVERSAL в Стара Загора и съм много доволен!Уредите са нови , залата е чиста , с климатици , с телевизори , съблекалните са идеални банята също! Фитнес който има повече от добри успловия за тренировка Wink Wink Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
ама вии имате и баня ли е,и саблекалня.При нас няма такова нещо.Хубавото 4е тая в мойта зала е много хладно и лятото не са усеща толкова горещината

Отговорете с цитат
Мнение  
vankata_bg написа:
ама вии имате и баня ли е,и саблекалня.При нас няма такова нещо.Хубавото 4е тая в мойта зала е много хладно и лятото не са усеща толкова горещината

ами при нас за това са климатиците който са два огромни... Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
От седмица тренирам в нова зала! Very Happy
Чисто новичка е- чиста, подредена и има всички необходими ми уреди!
И много ми харесва, че е цялата червена!
Има и SPA център.. Very Happy

Напишете отговор Страница 3 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети