|
Страница 4 от 8
|
| Автор |
Съобщение |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
здравейте на всички добри приятели тук. много ме привлича спорта, най вече фитнеса. прочетох тук мненията,хареса ми много темата за зали.поразвеселиха и някои хора мен,aab1972 и митака101 например. по принцип жените обичат да питат,особено ако искат да постигнат истински неща и повече. сега за моята любима зала,аз живея в Каблешково и ние нямаме зала и нищо друго за развитие,а уж се водим град на община поморие. близо сме от други градове,но с рейс отнема време и от каблешково няма удобни рейсове,особено за поморие,последен в 16.30. затова правя от невъзможно възможно,значи ходя на курс за лечебно козметични масажи, в санаториум град поморие,зависи сутрин или след обяд посещавам зала в същият град, но в друг санаториум, свети георги се казва. има и за кардио има за силови тренировки условия,също има баня съблекалня и други необходими неща,картата ми е само 30 лева. и най важното, инструктори,двама братя близнаци на по 21 години. от тях съм доволна безкрайно,аз ходя вторият месец, а постигнах невероятни успехи, за кратко време,благодарение на техни инструкции,доверих се им изцяло и не сгреших,всеки ден ставам все по добра, придобих невероятно форма и ръцете ми станаха толкова красиви,както и всичко друго,имам си добра структура на гена основа, но обожавам тренировките, атмосфера в залата, наистина чувстваш се, като у дома,като риба в свои води. амбицията ми става все по голяма и винаги имам стимул и добро настроение за тренировки. искам тук да им благодаря на Кристиян и Станислав за всичко,да са живи и здрави и да имат успех и късмет в живота винаги.
хареса ми също много на МАРИЯ писмото,прочетох нейното и реших, да споделя и аз . сега получих и прекрасна новина от дъщеря ми, тя тренира шин киоку шин 4 години, вчера тя имаше изпит на лагера в приморско, а днес от комисия я поздравиха за взимане на зелен колан, много се гордея с нея, тя е със спортен дух,който предава и на мен.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Съб Юли 07, 2007 12:56 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
Местожителство: Перник
|
аз тренирам в една зала която прилича малка на тази на рони.жега,пот и прах,но има условия за брутални тренировки.
_________________ 2-ри 2007,2-ри 2008. 2009 ?
|
| Вто Юли 24, 2007 2:31 pm |
|
 |
rainxart
|
Аз съм от Пазарджик и тренирам в най-хубавата зала в града. Фитнеса се казва "Иван" и се намира срещу Професионална гимназия по строителство и архитектура. Много е яко !!!
|
| Съб Авг 04, 2007 6:16 pm |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
В залата която ходих,беше много мръсна,супер задушно беше там,но имаше всичко за което се сетите... след като се разболях веднъж от бронхо пневмония реших да не ходя вече там.... Взех флекса и илектрожена ходих до една железария да купа материал и се захванах за работа.И за 3 дена те ти лежанка без пари !!! Само дето си купих тежести и дъмбели,миналата седмица даже скрипец си направих и ми подариха велоергуметър.Така че нямам нужда от зали имам 200кг на тежести,дъмбели почти всичко квото има в една нормална зала
|
| Вто Авг 07, 2007 11:49 am |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
здравейте, наскоро отвориха в каблешково една зала за жени,преди няколко месеца,тя е в един гараж,като обстановка е добра,мокет ,нови уреди, дървено помещение,дори аквариум с рибки,собственици живеят в три или четири етажна къща,долу е заличката,пълно е с квартиранти. значи какво е чудното е на тази зала,първо през мен докато тренирах,минаваха постоянно хората с тигани тенджери с храна,от среща на отворен прозорец в помещението комшиите пекът кебапчета,самата собственичка иначе е готина,бивша спортистка,пушеше в залата,после запалваше ароматизирана свещ,но най страшното,че изпръскваше пред мен всякакви най силни ароматизатори,отделно бършеше уреди с ароматизирани кърпи,на стената закачен още един автоматичен ароматизатор,който пръскаше на всеки 5 минути струя химикали. така ми се появи ужасна алергия на очите,ходих на лекар изписаха ми капки и мехлем. тренировка струваше три лева,за да покарам колело или пътека,открих зала в град Поморие,вече трети месец ходя там,както писах имам двама инструктори,30 лева ми е картата на месец,от алергия и спомен няма,чиста и проветрена зала отсреща с морският въздух. кажете ми своето мнение,правилно ли е всичко това с ароматизатори в залата на каблешково.
|
| Вто Авг 07, 2007 5:37 pm |
|
 |
madonata_88
Потребител
Местожителство: Sofiq
|
|
| Вто Авг 07, 2007 10:02 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
здравей madonata_88 абсалютно съм съгласна с теб,обстановката е много важна,аз сега се намирам точно в такава зала,атмосферата е страхотна,зареждаш си с много енергия и емоции. в тази моя зала ходят и малки и големи,дори семействата,инструктори помагат на всички безрезервно и професионално. и моята мечта да работя такова свързано с моят любим спорт хоби,може някой ден и ще сбъдна мечтата си,всичко е възможно
|
| Сря Авг 08, 2007 7:05 am |
|
 |
Gaert
Тренер
Местожителство: Пловдив
|
В моята зала на всички уреди пише "Сделано в СССР"
|
| Сря Авг 08, 2007 2:30 pm |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
Gaert написа:В моята зала на всички уреди пише "Сделано в СССР"
ти ако тва гледаш
|
| Сря Авг 08, 2007 4:41 pm |
|
 |
fitnes_mania4e
Потребител
|
|
| Сря Авг 08, 2007 7:06 pm |
|
 |
Gaert
Тренер
Местожителство: Пловдив
|
|
| Чет Авг 09, 2007 12:35 pm |
|
 |
SoLdIeR
Потребител
|
 А
аз ходя в спортен клуб за фитнес и културизъм "Герена",до стадион георги аспарухов на левски стадиона,само че там в сградата дет тренират баскет и са гимнастичките!Фитнеса е мръсен,по стар е,но пък има всички уреди по много,блъскат най-големите животни,еваля им правя,се пак е по 1лвче и е мн добро,гледаме си и гимнастичките,само дет 6ефа неиска да сложи климатик,вика 4е е ако сложи нема да е по 1лвче са у жегата се потиме ама ни6то блъскане да има!
|
| Нед Авг 26, 2007 2:04 pm |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
верно ли бе и аз хода там по някои път !
|
| Нед Авг 26, 2007 3:50 pm |
|
 |
NOEX
|
АЗ тренирам в БОЕВСКИ, и съм адски доволен !
|
| Пон Сеп 24, 2007 6:12 pm |
|
 |
MaGnuM
Потребител
|
Аз мисля да си отварям фитнес зала но нз колко долу горе трябва да е голяма имам уреди сичко вие какво мислите . . .
|
| Пон Сеп 24, 2007 6:21 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Пет Сеп 05, 2008 9:35 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 4 от 8
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|