| Автор |
Съобщение |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Под 100 м.кв не си го и помисляй. Имам в предвид без санитарни помещения и съблекални кафета и други тем подобни.
|
| Пон Сеп 24, 2007 10:51 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
MaGnuM
Потребител
|
Ахам ясно мойто място е кам 60 м. кв значи нема да стане . . .
|
| Вто Сеп 25, 2007 7:17 am |
|
 |
NOEX
|
кофти !!!!!!!
|
| Съб Сеп 29, 2007 9:51 am |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Трябва да е смного малко уреди и за много ограничен кръг от трениращи.
|
| Нед Сеп 30, 2007 11:28 am |
|
 |
sisaria
Потребител
|
мен ме впечатли един непознат мъж...предполагам че той често си тренира там.. и понеже аз сега подновявам тренировките си.поне 2 пъти седмично..та си мисля че най-вероятно ще се запозная с него..харесва ми..готин е
|
| Пон Окт 01, 2007 8:35 am |
|
 |
dadas
Потребител
Местожителство: обзор
|
еми  кво 4акаш яхваи го
_________________ Нестава само с ХИМИЯ иска се Ядене и Тренировки
|
| Чет Окт 18, 2007 12:18 am |
|
 |
rnmt
Модератор
|
до преди 1 месец тренирах в едно квартално мазе.Имаше си всичко което ти трябва за да направиш една подобаваща тренировка-лежанка, дъмбели, скрипец, изобилие от лостове.Но макар и да има условия стои въпроса с отоплението през зимата, затва смених обстановката.Сега тренирам в 1 фитнес, къде площа не е кой знае колко голяма (със сигурност е под 100 кв. м според стандарта на фитнес БГ  ), но досега не съм имал проблем с заемане на тежести и т.н. Има си компетентен инструктор, баня с няколко душа, съблекалня,WC естествено и бтв тва е най чистата зала в града  . Кефи ме!
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Съб Окт 20, 2007 11:29 am |
|
 |
DARGON
Потребител
|
най-добрата в града ми (хасково)  гадното е ,че е в "мазето" хаха и е малко задушно и подтискащо и мириши на гадно .. но затова пък такива уреди няма никаде в града
|
| Нед Окт 21, 2007 6:14 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Добре де, ще си призная!!! Залата в която тренирам смърди!!! Малка е,но има необходимите уреди!!! Няма фитнес инструктор и 90% от хората които ходят там са военни (и те смърдят)!!! Пускат гадна музика от радиото (наи гадната станция)!!!
Сега се питате защо ходя там! Защото е евтино!
|
| Съб Окт 27, 2007 1:16 am |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
като казахте за евтино, интересно ми е да разбера колко пари давате за фитнес... аз с удоволствие бих казал... има такива карти дето като си извадиш карта десет тренировки ти излизат 10лв а иначе поотделно тренировката е 1лв и 50ст... залата е най-старата зала в Кърджали и там ходят, едни от първите който са започнали да тренират фитнес в моя град, за това и ходя там... защото определено няма в Кърджали зала в която да има толкова опитни хора... само дето лъжат че не взимат никакви добавки  от всички който съм питал (към 30-35 човека) само един ми каза какви добавки взима, и то сигурно защото го познавам
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Съб Окт 27, 2007 7:09 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
|
| Съб Окт 27, 2007 8:37 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
metal_forever11 написа:като казахте за евтино, интересно ми е да разбера колко пари давате за фитнес... аз с удоволствие бих казал... има такива карти дето като си извадиш карта десет тренировки ти излизат 10лв а иначе поотделно тренировката е 1лв и 50ст... залата е най-старата зала в Кърджали и там ходят, едни от първите който са започнали да тренират фитнес в моя град, за това и ходя там... защото определено няма в Кърджали зала в която да има толкова опитни хора... само дето лъжат че не взимат никакви добавки от всички който съм питал (към 30-35 човека) само един ми каза какви добавки взима, и то сигурно защото го познавам 
25 лева 4 пъти седмично за 1 месец
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Съб Окт 27, 2007 8:39 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
ква е тая зала бе
|
| Съб Окт 27, 2007 8:41 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
ми на всякъде е така, макар че в тая зала има ограниечение за 4 пъти седмично, а в другите плащаш 25 лева и можеш да спиш там направо.харесва ми тва че държат на дисциплината...а относно цената...шшшшшш...тва е свиленград, градът на митничарите пхахахахахах
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Съб Окт 27, 2007 8:43 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
а аз си мислех че залата в която тренирам е една от най-евтините... ама то в Кърджали има и скъпи зали в който вътре освен да видиш разглезения син на някой "тютюнен бос" друго няма  макар че уредите са последна дума на техниката... сам като будала ли да си тренирам... заедно с някой дето не знае български и златния синджир му тежи повече от колкото може да вдига  дедазнам левче за тренировка си ме устройва... ама вие още по малко пари давате и сега завиждам  защо се ние в по малките градове сме прецакани....
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Съб Окт 27, 2007 8:56 pm |
|
 |
|
|