|
Страница 1 от 8
|
| Автор |
Съобщение |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
 Фитнес Залата в Която Тренирам е...
Нека всеки да напише нещо за залата в която тренира.Какво му харесва,какво не му харесва?Какво или кой го е впечатлил?
Последната промяна е направена от ФИТНЕС БГ на Вто Мар 20, 2007 10:57 am; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Пет Ное 24, 2006 12:58 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
maria
Модератор
|
Привет!
Аз лично ходя в една много хубава зала,която наскоро откриха в нашия град. Има най-разнообразни уреди,нови ,модерни, чисти.Най-ми допада отношението на инструктурите-Марти и Таня.Има и трети ,но не съм го виждала още.В залата има хора на всякаква възраст,но двамата обръщат внимание на всички. Много са внимателни,но и много взискателни.Поправят грешки,дават напътствия.Явно им е приятно да си вършат работата.На трениращите също.
Като се добави хубавата музика,чистота в целия фитнес,солариума,сауната- става си едно приятно приключение.Бяхме по-малко хора в началото, а напоследък прииждат все повече желаещи.Мисля,че така трябва да е навсякъде,защото младите хора ,пък и по-възрастните ,имат нужда от спорт,от контакти ,от разнообразие,а при нас е така
|
| Пет Ное 24, 2006 6:28 am |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Последните 3 години тренирах в Силова зала. Там тренират само мъже. Започнах да ходя там по стечение на обстоятелсвата. Преди това тренирах 2 год в "Аякс" в Бургас(пътувах всеки ден 80 км. в двете посоки). Преди 3 год със започването на летния сезон преустанових тренировките в "Аякс". Тогава собственикът на местната Силова зала услужливо ми предложи да ми даде ключ, за да мога да тренирам в удобно за мене време (около 02.00 посред нощ) и аз с радост приех (благодаря ти, Тодоре  ). И така си тренирах там самичка посред нощ... Като свърши сезона, вече можех да тренирам в работното време на залите, но продължих пак там, защото си бях свикнала вече... И така 3 години..
Тъй като е единствената по рода си зала (силова) в района, иначе фитнеси има много, лятото там се събират много интересни хора- щангисти, билдери, трибойци, боксьори, св. двубои, кик- боксьори и т.н... Не мога да кажа кой ме е впечатлил- те всички са впечатляващи, затова и никой не ми прави впечатление  Винаги са готови да помогнат, да обяснят... Зимата за съжаление сме си само местни...
Не ми харесва, че залата е мръсна, въпреки че "колегите" казват- "Ми ти какво искаш, това е силова зала, да не е хирургия..."
И също се дразня, когато някой не си разтоварва уредите- не се лигавя, но става въпрос за 20-25 кг дискове и то не един-два...
Впечатлява ме лекотата с която мъжете почват диети- казват и почват, и си ги спазват, и даже си готвят! Евала!
След 3 месечна пауза сега пак тренирам, но в друга зала- там има пътечка... Чиста е, подредена е, но още не мога да свикна  . Мразя промените.. и се привързвам...и старата зала ми липсва  , нищо, че беше мръсна...
_________________ VAE VICTIS
|
| Пет Ное 24, 2006 2:36 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Който иска може да изпрати текст и снимки за залата която го вълнува ,ще ги публикуваме в новата рубрика на сайта "Фитнеси в България"
|
| Пет Ное 24, 2006 8:10 pm |
|
 |
mitaka101
Потребител
Местожителство: София
|
Аз пък си тренирам в моята зала. И нали си е моя си ми харесва.
От 6 години тренирам в други зали само когато съм на почивка. Направи ми впечатление залата на Чани във Варна - две лета им бях редовен клиент за по 2 седмици. Зала с атмосфера.
|
| Пет Ное 24, 2006 11:22 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Аз вече писах за моята зала, но сега се връщам от тренировка и искам да отправя една молба специално към всички мъже:
Моля, тренирайте с тениски!
|
| Сря Ное 29, 2006 8:12 pm |
|
 |
mitaka101
Потребител
|
Цитат:Моля, тренирайте с тениски!
Или си постилайте кърпа на уреда, който ще ползвате!!!!
И ако се събличате нека корема да не виси до коленете и космите по тялото да са (повъзможност) не повече от козината на средно голяма овца.
 И къпането може да се практикува и в други дни освен събота...
Понякога (за съжаление) горната препоръка важи и за представителки на нежния пол.
|
| Сря Ное 29, 2006 10:18 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
mitaka101 написа:Цитат:Моля, тренирайте с тениски!
Или си постилайте кърпа на уреда, който ще ползвате!!!!
И ако се събличате нека корема да не виси до коленете и космите по тялото да са (повъзможност) не повече от козината на средно голяма овца.
И къпането може да се практикува и в други дни освен събота...
Понякога (за съжаление) горната препоръка важи и за представителки на нежния пол.
Благодаря ти за подкрепата, Митко!!!
НО няма "или"!! С тениски!!! Постлана кърпа не помага, когато тичате на пътечката и хвърчи пот в радиус от 2 метра... Или като ходите и капе по пода и уредите..
За шкембета, паласки и гъсталаци няма да коментирам... МЪЖ ви го казва, представете си жените какво мислят..
Не е голямо усилие да си облечете чиста тениска за тренировка, нали...
mitaka101 написа: И къпането може да се практикува и в други дни освен събота...
А с това Митко иска да каже, че е съвсем безвредно да включите къпането и във всички други дни от седмицата (не да смените Съботата с друг ден)
За съжаление си прав, че има и немърливи жени, Митко...
На инструкторите трябва да им се плащат "вредни"...
|
| Сря Ное 29, 2006 10:38 pm |
|
 |
mitaka101
Потребител
|
Цитат:На инструкторите трябва да им се плащат "вредни"...
Абсолютно!
Преди години работех в един фитнес и идват да тренират баща и син (хлапето на около 10 годинки). Във фитнеса си има бани, хората излизат след тренировка с мокри коси и миришещи на чисто и малкия пита баща си:"Тате, а ние кога ще се къпем?".
Бащата отговори:"В събота, сине, в събота ..."
Уби ме с този лаф. Банята му е безплатна, мръсен е и го осъзнава, а казва "в събота" ?????????????????
От тази случка тръгна лафа "в събота".
|
| Чет Ное 30, 2006 9:00 am |
|
 |
BBAR
Потребител
|
Много сте прави, присъединявам се към мнението ви и за тениските и за хигиената,за миризмите да не споменаваме.Да ни ви казвам какво ми викаха,когато си изчистих космите под мишниците.
За жалост има зали с по един душ,омръзна ми потен да тичам до нас по задните улици.Нямам избор,обаче.
|
| Чет Ное 30, 2006 10:48 am |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
mitaka101 написа: Във фитнеса си има бани, хората излизат след тренировка с мокри коси и миришещи на чисто и малкия пита баща си:"Тате, а ние кога ще се къпем?".
Бащата отговори:"В събота, сине, в събота ..."
Оф, ужас.. Пък аз съм тръгнала да прокарвам идеята, че е важно да се къпят и ПРЕДИ фитнес  Мечтателка..
То е ясно, че потенето е неизбежно, но друго е да си изкъпан и с чисти дрехи. И тука искам да кажа- дрехите за тренировка НЕ СА за многократна употреба- перат се след тренировка!
|
| Чет Ное 30, 2006 11:49 am |
|
 |
geri
Потребител
|
Здравейте! Отдавна не съм писала,но имам радостна новина. От всичките ни остеопорози,излезе нещо хубаво.Направиха рехабилитационна зала.Ние си й казваме фитнес зала,по-добре ни звучи.Има 2 велоергометъра,пътека и 10 постелки за гимнастика. Малко гирички и това е.Доволни сме,ще се купят още неща.Важно е,че е положено началото.
|
| Пон Дек 11, 2006 10:21 am |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Честито!
Браво! Страхотно начинание! Няма по- голямо удовлетворение от това да помагаш на хората и да виждаш благодарността в очите им!
|
| Пон Дек 11, 2006 1:54 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
В София отвори врати нов фитнес ,"JK sport center".Става въпрос за нещо уникално.Разположен е на няколко етажа,има басеин за плуване.Залата за фитнес и кардио са отделни.В залата за фитнес има масажни столове и като се умориш сядаш и релаксираш.Уредите са последно поколение.И цените са доста нормални.Дано във всеки град да открият нещо такова.
|
| Сря Дек 13, 2006 10:41 am |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
bobi написа:Дано във всеки град да открият нещо такова. 
Дано и във всяко село, че и ние да се радваме  ...
|
| Сря Дек 13, 2006 1:20 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Юли 05, 2008 12:10 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 8
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|