Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 8 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Фитнес залата, в която тренирам е...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
nin4eto и аз съм идвал да тренирам няколко пъти там с едно момче, което преди работеше там. Казва се Йордан може и да го познаваш.Залата е много хубава дори мислех да преустановя ходенията си там, но ми е супер далече. Сега май ще тренирам при Богомил Йорданов в Лозенец.

Отговорете с цитат
Мнение залата 
аз пак пътувам всеки път до зала някъде към 17 км. рейсове, едно че са от миналият век,а и пътуват в тях предимно само цигане и възрастни,че за скунскове не ми се мисли,пълно е с тях,отделно свири чалга от продънено радио,слагам слушалки в уши и до дупка слушам метал. Laughing

Мнение  
Здрявейте. И аз преди бях в залата на Венци, но сега а малко разнообразие пробвах отново във Херкулес. Само да поясня и двете зали са във Варна. Във втората е по-добре - чисто спретнато, уредите са нови и ъглите и седалките са удобни

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine написа:
nin4eto и аз съм идвал да тренирам няколко пъти там с едно момче, което преди работеше там. Казва се Йордан може и да го познаваш.Залата е много хубава дори мислех да преустановя ходенията си там, но ми е супер далече. Сега май ще тренирам при Богомил Йорданов в Лозенец.

Ми може и да го познавам, но не се сещам сега. Познавам повечето момчета в залата и си контактувам с тях защото винаги са готови да помогнат със съвет или с някой уред/като изключвам дебилите на който зобенето им е изпило мозъка и не могат да говорят даже нормално Evil or Very Mad /. Иначе треньора ми се казва Жоро може и да се сетиш Wink .

nin4eto написа:
max_paine написа:

Ми може и да го познавам, но не се сещам сега. Познавам повечето момчета в залата и си контактувам с тях защото винаги са готови да помогнат със съвет или с някой уред/като изключвам дебилите на който зобенето им е изпило мозъка и не могат да говорят даже нормално Evil or Very Mad /. Иначе треньора ми се казва Жоро може и да се сетиш Wink .

Човек може да е такъв и без да е зобил. Зоба не влияе на мозъка пък и не е толкова лошо нещо колкото си го представят повечето хора, най вече тези които завиждат.

Мнение  
Цитат:
Човек може да е такъв и без да е зобил. Зоба не влияе на мозъка пък и не е толкова лошо нещо колкото си го представят повечето хора, най вече тези които завиждат.

Напълно съм съгласна за зобенето, но аз говоря за тежки случаи когато ако един медикамент трябва да се пие в цикъл от 6 месеца се пие за 1 или 2.Какъв олигофрен трябва да си за да го правиш това? Rolling Eyes Иначе не е лошо и съм за, но да е с мярка Super А тези дето завиждат напоследък са много. Страшно се дразня на някакви мързеливци /дето фитнеса им е на маса/,които като видят някой пич с хубаво тяло който тренира и работи за това да изглежда добре коментират: " Гледай го тоя как се е наблъскал с химия...Добре, че са хапчетата и инжекциите че не го виждам иначе..." или " Ако го бодна ще се спука" и тн. А същия тоя дето ще "го боднат" може да ги изкриви от бой Twisted Evil

nin4eto написа:
Аз тренирам във "Флайс" на ул. "Веслец" Very Happy доволна съм защото ми е близо.Единственото гадно нещо е смръдливците които идват понякога. Има една двойка....семейство скунксове! Mad Ама какво да се прави красивото тяло иска жертви Very Happy

ахаххахаххаа Laughing Laughing Laughing Семейство скунксове и аз често срещам Laughing Laughing Laughing

Мнение  
Във фитнеса на хотел Родина.Уредите са нови,всичко е чисто,спретнато, хората са приятни има басейн и сауна...какво може да пожелаеш повече Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
dimitar_sd написа:
аз преди бях в залата на Венци, но сега а малко разнообразие пробвах отново във Херкулес. Само да поясня и двете зали са във Варна. Във втората е по-добре - чисто спретнато, уредите са нови и ъглите и седалките са удобни

тренирал съм и в двете зали, но по принцип предпочитам "Херкулес". Обиколил съм доста зали из Варна и се спрях на втората - "Херкулес" защото предлага оптимални условия за добра тренировка, само за прасец трябва да си малко по изобретателен. Най - добрата зала според мен беше "ТИМ" преди ремонта, но за нещастие сега е по - скоро парфюмерия отколкото фитнес зала. Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
еммм аз съм начинаещ още и ходя във фитнеса при стадион "Герена"

Отговорете с цитат
Мнение  
Здравейте,аз тренирам във fitness ''Dark Angels'',от София съм. Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
edno1 написа:
еммм аз съм начинаещ още и ходя във фитнеса при стадион "Герена"

Ей,аз живея в Герена на улица 'Суха река',знаеш ли я? :p

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 8 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети