| Автор |
Съобщение |
jackal
Местожителство: Sofia
|
Боби къде се намира този фитнес?
|
| Нед Дек 17, 2006 11:54 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
На България до Бокар ,отбивката за Festo Barcelo хотела и веднага завиваш на ляво
|
| Пон Дек 18, 2006 12:01 am |
|
 |
personal_trainer
Тренер
Местожителство: SOFIA
|
Сигурен съм ,че който посети този спортен комплекс ще остане много доволен ! Заповядайте , аз съм персонален треньор в тази зала и е удоволствие да работя в такива перфектни условия ..
_________________ ВСИЧКО КОЕТО НЕ МЕ УБИВА МЕ ПРАВИ ПО-СИЛЕН http://profesionaltrainer.hit.bg/index.html
|
| Чет Дек 28, 2006 7:21 pm |
|
 |
sdvvv
Местожителство: София
|
Аз хода при Митака и съм супер доволен като обстановка и отношение към клиентите и ще продължа да хода в тази зала
|
| Сря Яну 03, 2007 10:38 pm |
|
 |
FITNES BG
Site Admin
|
Ми разкажи повече за залата така ще си полезен на Митака и по свой начин ще му се отблагодариш или поне така предполагам
|
| Чет Яну 04, 2007 12:20 am |
|
 |
sdvvv
|
Има съблекалня,шкафчета,които се заключват душове,климатици,фитили,
колани и всичко е в много добро състояние за разлика от някои фитнес зали където нещата са доста занемарени.А пък и ако не разбираш нещо може да питаш Митака също така може да ти направи прграма където в други фитнес зали за това взимат пари също има и боксова круша много ме кефи до нея има огромно огледало и като блъска човек може да се гледа отстрани абе мене много ме кефи.Като всичко е направено с кеф и хората ходат с кеф в залата.Ние с него не се познаваме много щото аз хода сутрин,а той идва следобед ама сме си говорили няколко пъти и ми е показвал как се изпълняват правилно някои упражнения стабилен и сериозен човек е  .Залата е перфектна има всички уреди и всичко необходимо за една добра тренировка дано сам бил горе-долу изчерпателен
|
| Чет Яну 04, 2007 1:43 am |
|
 |
FITNES BG
Site Admin
|
Ами да изчерпателен отговор ,благодаря.Само кажи става ли и за жени или е предимно за силови тренировки.
|
| Чет Яну 04, 2007 10:06 am |
|
 |
sdvvv
|
Ооо да определено става за жени те са 2 зали едната е по-малка тя е повече за силови тренировки а другата е голяма там има доста машини на които жените спокойно могат да си разботят за перфектно тяло
|
| Чет Яну 04, 2007 1:01 pm |
|
 |
geri
Потребител
|
Здравейте, отдавна не съм писала във форума, но винаги в края и началото на годината при нас има много работа. Нашата рехабилитацонна зала си стана цяла фитнес зала, на което много се радваме. Мъжете като се помотаха, но нямаше уреди за тях, направиха лежанки,щанги и други приспособления.Чак сега разбрахме, че имаме майстори в предприятието. Един учител по физическо доброволно идва вечер за инструктор.Въобще всичко върви добре, кой колкото може ,правим тренировки и ни е весело.Четем и материалите в сайта.Мъжете се побъркаха на тема Мъртва тяга, ще вземат да се повредят  Много се радваме,че форумът е получил ранг.Успех и на сайта,виждаме много нови неща.
|
| Пон Яну 15, 2007 10:14 am |
|
 |
Hav0c
Потребител
Местожителство: Bulgariq,Sofia
|
Здравейте! Казвам се Гого и тренирам интензивно от 3 месеца. Залата, в която ходя, се казва "ПИТБУЛ" (квартал Лозенец). Фитнесът много ми допада като спорт и смятам да не го спирам в близките години!
|
| Вто Яну 30, 2007 9:01 pm |
|
 |
soulbringer
Потребител
|
Здравейте.Аз тренирам в Студентски град срещу Jeam Beam заведението и е много удобна заличката.По 1.50 до 16 часа и по 2 лева след 16 часа.Има си и за мацките уреди тъй че е UniSex.
|
| Вто Фев 13, 2007 1:00 pm |
 |
 |
VaSeTo
|
Аз съм от Костинброд и има само 1 фитнс клуб.С една дума нямам избор.Ми има много уреди уредите са добри.Само едно инструктура не се мярка сам трябва да си правя програмата и упражненията.Ем не е много добре но не ми се ходи в София за клуб.
|
| Вто Фев 20, 2007 7:36 pm |
|
 |
marto91
|
ми аз тренирам в Flais в центара!Намира се На улица (Веслец 1
тренирофката ти 4 лв и е неква яка поне на мен ми харесва!
http://flais.chilloutbg.com/index.htm
|
| Пон Мар 26, 2007 10:03 pm |
|
 |
netwarrior
|
 Fitness
Ами и аз да се разпиша в темата. Тренирам във Фитнес Център "Лаута" град Пловдив. Заповядайте там ако сте от Пловдив.
Спрямо цените в града е скъпа, но уредите са подържани, ходят само готини хора и има много добро настроение в залата като цяло.
Намира се до Мебелна Къща - Тракия.
Тренирайте за да изглеждате добре
|
| Вто Апр 03, 2007 10:25 am |
|
 |
Herowar
|
marto91 написа:ми аз тренирам в Flais в центара!Намира се На улица (Веслец 1
тренирофката ти 4 лв и е неква яка поне на мен ми харесва!
http://flais.chilloutbg.com/index.htm
И аз там ходя  Много добър фитнес  Мен най-много ми хареса, за щото си има всичко, което може да се желае за краката (един от малкото фитнеси в, които съм ходил където ги има тея уреди)  Много съм доволен
_________________ Спорта му е майката !!!
|
| Чет Апр 19, 2007 1:47 pm |
|
 |
|
|