Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 5 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Фитнес залата, в която тренирам е...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Под 100 м.кв не си го и помисляй. Имам в предвид без санитарни помещения и съблекални кафета и други тем подобни.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Ахам ясно мойто място е кам 60 м. кв значи нема да стане . . .

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
кофти !!!!!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
Трябва да е смного малко уреди и за много ограничен кръг от трениращи.

Отговорете с цитат
Мнение  
мен ме впечатли един непознат мъж...предполагам че той често си тренира там.. и понеже аз сега подновявам тренировките си.поне 2 пъти седмично..та си мисля че най-вероятно ще се запозная с него..харесва ми..готин е
Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
еми Smile кво 4акаш яхваи го Smile

Мнение  
до преди 1 месец тренирах в едно квартално мазе.Имаше си всичко което ти трябва за да направиш една подобаваща тренировка-лежанка, дъмбели, скрипец, изобилие от лостове.Но макар и да има условия стои въпроса с отоплението през зимата, затва смених обстановката.Сега тренирам в 1 фитнес, къде площа не е кой знае колко голяма (със сигурност е под 100 кв. м според стандарта на фитнес БГ Very Happy ), но досега не съм имал проблем с заемане на тежести и т.н. Има си компетентен инструктор, баня с няколко душа, съблекалня,WC естествено и бтв тва е най чистата зала в града Laughing . Кефи ме!

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
най-добрата в града ми (хасково) Smile гадното е ,че е в "мазето" хаха и е малко задушно и подтискащо и мириши на гадно .. но затова пък такива уреди няма никаде в града Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре де, ще си призная!!! Залата в която тренирам смърди!!! Малка е,но има необходимите уреди!!! Няма фитнес инструктор и 90% от хората които ходят там са военни (и те смърдят)!!! Пускат гадна музика от радиото (наи гадната станция)!!!
Сега се питате защо ходя там! Защото е евтино!

Отговорете с цитат
Мнение  
като казахте за евтино, интересно ми е да разбера колко пари давате за фитнес... аз с удоволствие бих казал... има такива карти дето като си извадиш карта десет тренировки ти излизат 10лв а иначе поотделно тренировката е 1лв и 50ст... залата е най-старата зала в Кърджали и там ходят, едни от първите който са започнали да тренират фитнес в моя град, за това и ходя там... защото определено няма в Кърджали зала в която да има толкова опитни хора... само дето лъжат че не взимат никакви добавки Laughing Laughing Laughing от всички който съм питал (към 30-35 човека) само един ми каза какви добавки взима, и то сигурно защото го познавам Laughing

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:
като казахте за евтино, интересно ми е да разбера колко пари давате за фитнес... аз с удоволствие бих казал... има такива карти дето като си извадиш карта десет тренировки ти излизат 10лв а иначе поотделно тренировката е 1лв и 50ст... залата е най-старата зала в Кърджали и там ходят, едни от първите който са започнали да тренират фитнес в моя град, за това и ходя там... защото определено няма в Кърджали зала в която да има толкова опитни хора... само дето лъжат че не взимат никакви добавки Laughing Laughing Laughing от всички който съм питал (към 30-35 човека) само един ми каза какви добавки взима, и то сигурно защото го познавам Laughing

аз давам 15лв за 30 трен.

Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:

25 лева 4 пъти седмично за 1 месец Embarassed

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Отговорете с цитат
Мнение  
ква е тая зала бе Shocked

Отговорете с цитат
Мнение  
ми на всякъде е така, макар че в тая зала има ограниечение за 4 пъти седмично, а в другите плащаш 25 лева и можеш да спиш там направо.харесва ми тва че държат на дисциплината...а относно цената...шшшшшш...тва е свиленград, градът на митничарите пхахахахахах Mr. Green

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Отговорете с цитат
Мнение  
а аз си мислех че залата в която тренирам е една от най-евтините... ама то в Кърджали има и скъпи зали в който вътре освен да видиш разглезения син на някой "тютюнен бос" друго няма Laughing Laughing Laughing макар че уредите са последна дума на техниката... сам като будала ли да си тренирам... заедно с някой дето не знае български и златния синджир му тежи повече от колкото може да вдига Laughing дедазнам левче за тренировка си ме устройва... ама вие още по малко пари давате и сега завиждам Evil or Very Mad защо се ние в по малките градове сме прецакани.... Evil or Very Mad

Metallica FOREVER!!!
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 5 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети