| Автор |
Съобщение |
rnmt
Модератор
|
колкото по навътре в "провинцията" толкова по пре***ни
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Съб Окт 27, 2007 8:59 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
pezata
Потребител
|
ФИТНЕС БГ написа:В София отвори врати нов фитнес ,"JK sport center".Става въпрос за нещо уникално.Разположен е на няколко етажа,има басеин за плуване.Залата за фитнес и кардио са отделни.В залата за фитнес има масажни столове и като се умориш сядаш и релаксираш.Уредите са последно поколение.И цените са доста нормални.Дано във всеки град да открият нещо такова. 
Ще дадеш ли линк към фитнеса или поне къде се намира
|
| Сря Окт 31, 2007 12:01 am |
 |
 |
BBAR
Потребител
|
|
| Сря Окт 31, 2007 2:39 pm |
|
 |
rednas
Местожителство: SOFIA
|
az treniram v edna zala v obelia1 maka zala 4isti4ka uredite sana dobro nivo nee ne6to tuzarsko no nee i kato 6tangiski zali ima vsi4ko stiga da iska6 da trenira6. bania sablekalni klimatik! malko bar4e abe dobree niama mnogomnogo hora neznam tova dobrelie ili ne!
Виктор Терзииски:Второ предупреждение .Трето няма да има видя ли друг пост който не е на български го трия!!!
|
| Нед Ное 04, 2007 8:21 pm |
|
 |
emmi84
|
Преди тренирах в Силвърджим (на ул. Гладстоун), където моят приятел работеше. Залата там е наистина много хубава, изключително чиста и модерна. А и цената беше приемлива. Ходих там около година, след което реших да започна в Belize. И там е добре, само дето уредите не са чак толкова хубави, но пък иначе са доста, а особено много са кардио уредите. Цените са същите.
|
| Пон Ное 12, 2007 10:46 pm |
|
 |
reproach
Потребител
|
Тренирам в малка зала , няма кой знае колко уреди нито пък са във перфектно състояние но има всичко необходимо. Тренирам в нея защото е в парка и е близо до блока.
|
| Пет Ное 16, 2007 1:53 pm |
|
 |
HEATSEEKER
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
 Фитнес Залата в Която Тренирам е...
Фитнес залата в ,която тренирам ...  да кажем че не е от наи-добрите в София НО аз съм напълно доволен няма много машини освен наи важните повече е на свободни тежести.Няма женски тежести и машини.Яко е студ е рез зимата (добре че тренирам с ръкавички)Не е за нежни хора така да се каже  Общо взерто съм доволен
|
| Нед Ное 18, 2007 8:48 pm |
|
 |
fitnes-maniak
Потребител
Местожителство: Козлодуй
|
Аз тренирам тука в Козлодуй в една зала, от която има и по-добра.Не съм ходил в другата, но ми казаха, че там има повече уреди, но пък за сметка на това има много повече хора щото входа е 1 лв., а в тази дето тренирам е 1.50.Не е важно колко уреди има,важно е кои точно ги има.Абе харесва си ми залата .
_________________ Това, което не ме убива ме прави ПО-СИЛЕН!!!
|
| Сря Ное 21, 2007 11:33 am |
|
 |
OttkO
|
Аз тренирам във Фитнес Клуб Арена , град Ямбол. Приятно място , има място за жени отделно ,има място и за силови опражнения , картата е 17 лева на месец а иначе тренировката е 2 лв.Приятно място.Съблекалнята е ок.
Има и друг добър Фитнес Клуб в Ямбол - викат му Барсата , зад хотел Кабиле.Малко по голям е от Арената но също е приятен.
Там картата е 20 лева , трениворката отново е 2
|
| Нед Дек 09, 2007 3:24 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
Няма да се откажа от препоръката !
1.сутрин се къпеш
2.напраскваш се с дезадорант против изпотяване
3.винаги слагате чисти дрехи
ако някои не го е знаел до сега да го приложи за тези които ще си кажат че това не е нужно ще кажа че едно къпане сутрин те зарежда с енергия и ободрява и във фитнеса си като ,,пушка"
| Сря Яну 02, 2008 11:44 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
Аз тренирам в СК "Contessa" - гр. Търговище, сравнително нов е комплека, на около 2 или 3 години. Приятна атмосфера с бар аператив, голяма площ заета от фитнес уреди и други съоръжения. Разбира се има си и минусите, но тях мисля да не казвам, но ако някой изяви желание...  Тренирам от 1 година, жалко че управителят е малко... и в последно време станаха много драстични проблеми довели до дискомфорт, но като цяло става
|
| Пон Фев 04, 2008 9:20 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Тренирам в една зала в кв. Борово казва се "Мания", но обмислям варианта да се прехвърля при JK fitness and wellness complex. Единственото което ме спира е цената на тренировките там(и сега давам достатъчно пари за добавки и тренировки). В залата в която тренирам неограниченият брой посещения е 45 лева (4 лева е на тренировка), но определено има какво да се желае.
|
| Пон Фев 04, 2008 10:07 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
А в JK 45 ще ти стигнат за 5 пъти  . НО пък поне за БГ няма какво повече да се желае. Имам предвид уредите, иначе имам някои забележки
|
| Вто Фев 05, 2008 9:23 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Цитат:А в JK 45 ще ти стигнат за 5 пъти Laughing
Именно! Картата незнам колко пари е но мисля, че около 70 - 80 лева трябва да е ?
|
| Вто Фев 05, 2008 9:55 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
max_paine написа:Цитат:А в JK 45 ще ти стигнат за 5 пъти Laughing
Именно! Картата незнам колко пари е но мисля, че около 70 - 80 лева трябва да е ?
Във варна наскоро отвориха една зала дето хартата е 1500 лв на година.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Вто Фев 05, 2008 11:50 am |
|
 |
|
|