Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 6 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Фитнес залата, в която тренирам е...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
колкото по навътре в "провинцията" толкова по пре***ни Rolling Eyes

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
В София отвори врати нов фитнес ,"JK sport center".Става въпрос за нещо уникално.Разположен е на няколко етажа,има басеин за плуване.Залата за фитнес и кардио са отделни.В залата за фитнес има масажни столове и като се умориш сядаш и релаксираш.Уредите са последно поколение.И цените са доста нормални.Дано във всеки град да открият нещо такова. Partyman

Ще дадеш ли линк към фитнеса или поне къде се намира Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D4%E8%F2%ED%E5%F1_%C7%E0%EB%E8/
Има информация.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
az treniram v edna zala v obelia1 maka zala 4isti4ka uredite sana dobro nivo nee ne6to tuzarsko no nee i kato 6tangiski zali ima vsi4ko stiga da iska6 da trenira6. bania sablekalni klimatik! malko bar4e abe dobree niama mnogomnogo hora neznam tova dobrelie ili ne!

Виктор Терзииски:Второ предупреждение .Трето няма да има видя ли друг пост който не е на български го трия!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
Преди тренирах в Силвърджим (на ул. Гладстоун), където моят приятел работеше. Залата там е наистина много хубава, изключително чиста и модерна. А и цената беше приемлива. Ходих там около година, след което реших да започна в Belize. И там е добре, само дето уредите не са чак толкова хубави, но пък иначе са доста, а особено много са кардио уредите. Цените са същите.

Отговорете с цитат
Мнение  
Тренирам в малка зала , няма кой знае колко уреди нито пък са във перфектно състояние но има всичко необходимо. Тренирам в нея защото е в парка и е близо до блока.

Отговорете с цитат
Мнение Фитнес Залата в Която Тренирам е... 
Фитнес залата в ,която тренирам ... Laughing да кажем че не е от наи-добрите в София НО аз съм напълно доволен няма много машини освен наи важните повече е на свободни тежести.Няма женски тежести и машини.Яко е студ е рез зимата (добре че тренирам с ръкавички)Не е за нежни хора така да се каже Rolling Eyes Общо взерто съм доволен

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз тренирам тука в Козлодуй в една зала, от която има и по-добра.Не съм ходил в другата, но ми казаха, че там има повече уреди, но пък за сметка на това има много повече хора щото входа е 1 лв., а в тази дето тренирам е 1.50.Не е важно колко уреди има,важно е кои точно ги има.Абе харесва си ми залата .

Мнение  
Аз тренирам във Фитнес Клуб Арена , град Ямбол. Приятно място , има място за жени отделно ,има място и за силови опражнения , картата е 17 лева на месец а иначе тренировката е 2 лв.Приятно място.Съблекалнята е ок.
Има и друг добър Фитнес Клуб в Ямбол - викат му Барсата , зад хотел Кабиле.Малко по голям е от Арената но също е приятен.
Там картата е 20 лева , трениворката отново е 2

Отговорете с цитат
Мнение  
Няма да се откажа от препоръката !

1.сутрин се къпеш
2.напраскваш се с дезадорант против изпотяване
3.винаги слагате чисти дрехи

ако някои не го е знаел до сега да го приложи за тези които ще си кажат че това не е нужно ще кажа че едно къпане сутрин те зарежда с енергия и ободрява и във фитнеса си като ,,пушка"

Anadrol, Deca, Наlotestin, Durabolin, Anavar, Maxibolin, Nilevar, Stromba, Primobolan
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз тренирам в СК "Contessa" - гр. Търговище, сравнително нов е комплека, на около 2 или 3 години. Приятна атмосфера с бар аператив, голяма площ заета от фитнес уреди и други съоръжения. Разбира се има си и минусите, но тях мисля да не казвам, но ако някой изяви желание... Very Happy Тренирам от 1 година, жалко че управителят е малко... и в последно време станаха много драстични проблеми довели до дискомфорт, но като цяло става Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Тренирам в една зала в кв. Борово казва се "Мания", но обмислям варианта да се прехвърля при JK fitness and wellness complex. Единственото което ме спира е цената на тренировките там(и сега давам достатъчно пари за добавки и тренировки). В залата в която тренирам неограниченият брой посещения е 45 лева (4 лева е на тренировка), но определено има какво да се желае. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
А в JK 45 ще ти стигнат за 5 пъти Laughing . НО пък поне за БГ няма какво повече да се желае. Имам предвид уредите, иначе имам някои забележки

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
А в JK 45 ще ти стигнат за 5 пъти Laughing

Именно! Картата незнам колко пари е но мисля, че около 70 - 80 лева трябва да е ?

Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine написа:
Цитат:
А в JK 45 ще ти стигнат за 5 пъти Laughing

Именно! Картата незнам колко пари е но мисля, че около 70 - 80 лева трябва да е ?

Във варна наскоро отвориха една зала дето хартата е 1500 лв на година.

Напишете отговор Страница 6 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети