Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Фитнес програмата на лекоатлети (спринтьори) и гимнастици.
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Фитнес програмата на лекоатлети (спринтьори) и гимнастици. 
Съвсем скоро завърши световното първенство по лека атлетика. Няма как да не сте забелязали телата не спринтьорите на 100 метра (ако сте гледалиSmile

Някой знае ли как постигат тези резултати с телата си, т.е. някой знае ли програмата за тренировка на спринтьорите?

Отдавна исках да потърся и прогамата на гимнастиците ( земя, халки и т.н.), та сега използвам този случай да попитам и за нея.

И не ми трябва програма за да си подобрявам бягането, а за да си подобрявам горната част на тялотоSmile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Фитнес програмата на лекоатлети (спринтьори) и гимнастиц 
LexHammer написа:
Съвсем скоро завърши световното първенство по лека атлетика. Няма как да не сте забелязали телата не спринтьорите на 100 метра (ако сте гледалиSmile

Някой знае ли как постигат тези резултати с телата си, т.е. някой знае ли програмата за тренировка на спринтьорите?

Отдавна исках да потърся и прогамата на гимнастиците ( земя, халки и т.н.), та сега използвам този случай да попитам и за нея.

И не ми трябва програма за да си подобрявам бягането, а за да си подобрявам горната част на тялотоSmile
за лекоатлетите знам защото съм бив6 лекоатлет значи ние правихме тока нари4еното кръгово но всеки уред по 30 сек и така 3 серии и после крос фитнес правим на 1 седмица 2 пъти

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети