Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Фитнес/танци/качване
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Фитнес/танци/качване 
Привет колеги! Как е? Значи...искам да кача маса...ходя си на фитнес, взимам си гейнър (всеки ден по две лъжички и половина и в деня на тренировката, взимам една доза преди и една след тренировка (първата доза е на разстояние един час от тренировката, а втората веднага след нея)). Тъ....ако до тук съм ок, запитвам следното: да взимам ли нещо (гейнър или др.) в дните когато ходя на танци (преди/след), които танци (хип-хоп, сасла) са доста интензивни (сериозна подготовка за Лондонска сцена), доста пот се лее и абе....по-тегаво от просто тичане, а знам че от тичането слабееш най-много. Еми...благодарско!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
вземи си аминокиселини и ги пии както преди и след танците така и в тренировачни дни преди след тренировка и вечер

Отговорете с цитат
Мнение  
"Повечето спортисти предпочитат да ги приемат около половин час след тренировка, когато организмът е склонен към по-пълноценно усвояване на приетите вещества."

Да им се доверявам ли на спортистите?
Значи:

Амино - Фитнес - 30 мин. - Амино
Амино - Танци - 30 мин. - Амино
Вечер амино. Тъй ли амиго?

Отговорете с цитат
Мнение  
амино - 30 мин - фитнес - амино - вечер амино
с танците е сащото амиго! Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Hola Amigo! Como estas!

Мога ли да се поинтересувам, амино-то ми дава енергия и възстановява мускулът и следователно не го изтощавам и не го стопявам с така нареченото кардио, което при мен са танците....правилно ли съм разбрал?

P.S. Ако правилно съм разбрал, диетата ми става следната:
гейнър - амино - 30 мин - фитнес - гейнър - амино - вечер амино
гейнър - амино - 30 мин - танци - гейнър - амино - вечер амино
...и това при положение, че всеки ден съм или на фитнес (3 пъти седмично фитнес и 4,5 пъти танци)....няма ли да ми дойдат много тия добавки...да се не натровим? Smile

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети