Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Фитнес уреди
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Фитнес уреди 
Заравейте, искам да попитам дали някой е попадал на сайт с точни размери на фитнес уреди. В смисьл толкова точни, че да си ги направим сами. Ако пак имате някакьв фитнес уред, може да му земете размерите и да ги постнете.Питам, защото тькмо навих баща ми да ми прай лежанка , ама нямам никакви размери.
Айде помагайте с квито чертежи имате. Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Е тука намерих некви работи има и размери http://sandex-sport.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Последната промяна е направена от adrianii на Нед Фев 10, 2008 5:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение Re: Фитнес уреди 
atv написа:
Заравейте, искам да попитам дали някой е попадал на сайт с точни размери на фитнес уреди. В смисьл толкова точни, че да си ги направим сами. Ако пак имате някакьв фитнес уред, може да му земете размерите и да ги постнете.Питам, защото тькмо навих баща ми да ми прай лежанка , ама нямам никакви размери.
Айде помагайте с квито чертежи имате. Very Happy

Фитнес у дома,а ? Няма лошо, но ще е голяма играчка според мен за останалите уреди, лежанката както и да е, преставлява една "пейка" с поставка за лоста и няма да е толкова трудно да се направи. За точни размери провери в фирмите, който са основни диструбутори на фитнес уреди от света, там би трябвало всичко да е обяснено за директна поръчка примерно, не да пазаруваш а просто информативно.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети