Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Фитнес + ???
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Фитнес + ??? 
Здравейте, искам да попитам фитнеса със какво може да се допълни?
Фитнес + Бокс - 1то повишава масата другото гори масата...
Фитнес + Ски/Сноуборд -Претрениране ... Найстина голям проблем ( Не се препоръчва Laughing )
Фитнес + Фрийрън - Претрениране + Болки в мускулите = лоши падания...
Това са мойте наблюдения де... Сигурен съм че греша всеки който има мнение да говори и дори да допълва за нещата който съм забравил.
Мерси предварително!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Мен фитнеса с бокса ми харесва (бокса на много любителско ниво) , но може да го комбинираш спорет интересите

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Фитнес - бокс= неможе да се комбинира... както каза трофи на лиубителско ниво
Фитнес - сноубоард - мен ме радва щото сноубоарда е мноо добре за краката Wink
Фитнес - фриирън - (puke)

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси и на двамата Сноуборда е невероятен за краката но аз съм пълен глупак и прекалявам... Обикновенно като стана в 6 закусвам в 7 съм на пистата и до 6-7 се връщам ... и другите 2-3 дена немога да правя нищо Very Happy
TrOfi и аз мисля така за бокса (на любителско ниво) но въпроса ми е какво точно мога да правя.
Шот мен ме кефи сичко Very Happy
Аре ако някой друг се сеща за допълнение на фитнеса да казва.
Искам да знам коя е най-добрата комбинация при която и двете неща да прогресират.

Последната промяна е направена от DeadlyTouch на Нед Фев 24, 2008 10:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Еми бокса сега ше хода на състезание и трениора не ми дава да хода на фитнес пък и то след такива тренировки за друго освен баня и едно голямо наяждане не ми се мисли а пък не ми дава и да ям много Sad а сноубоарда е мноо яко стига да не ска4аш много... щото сега немога да се движа па камоли да върша физи4еска дейност :Д

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети