Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Флайс
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Флайс 
Почнах да тренирам по програма за качване на маса.Искам да попитам нормално ли е когато правя флайс да натоварвам вътрешната част на трицепса и да изпитвам напрежение.
Мерси предварителни

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
ми маи се натоварва малко ... не го прави с много тежко флаиса,но не и с много леко че нищо няма да направиш Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами нормално е, но зависи докаде пускаш думбелите. Аз например ги пускам до долу за да си натоварвам само гърдите но повечето хора пускат до 90 градуса аз опитах и трицепса ме болеше от това, но пък тренираш с повече килограми, макар 4е не виждам смисъл ако натоварваш и други мусклу освен гърдите само се мориш.

Отговорете с цитат
Мнение  
lunatika147 написа:
Ами нормално е, но зависи докаде пускаш думбелите. Аз например ги пускам до долу за да си натоварвам само гърдите но повечето хора пускат до 90 градуса аз опитах и трицепса ме болеше от това, но пък тренираш с повече килограми, макар 4е не виждам смисъл ако натоварваш и други мусклу освен гърдите само се мориш.

зависи - ако ги комбинираш с трицепс е по-добре на 90 градуса Wink

Мнение  
FitMax` написа:
lunatika147 написа:

зависи - ако ги комбинираш с трицепс е по-добре на 90 градуса Wink

Ммм, да. Но аз лично предпчитам чисто да тренирам без да включвам по 150 мускула Shocked . В смисъл да са натоварва максимално мускула без да му се помага, нали? Smile

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети